Nové Solárne Fontány Čerpadla Solárneho Fontein Vtáčia Fontána Vody, Plávajúce Fontána Rybník Záhrada, Terasa, Dekor Trávnik Dekorácie

€9.95


Funkcia:

1.Maximálna výtlačná Výška: voda môže narásť až o 60-90 cm s cca silné vodné čerpadlo.

2.Multi-function: Plniace čerpadlo pracuje slnečno, alebo zamračené, deň alebo noc. vstavané lítiové batérie, Môže byť použitý ako záhradné dekorácie, lampy v noci, nech Vaše dvore je viac umelecké.

3.Multi-Použitie: použite ako solárnu fontánu alebo tečúcej vody birdbath v záhrade, na palube, pri rybníku, alebo v sunroom.

4.Dlhá Životnosť: solárny panel okraj má okraj tesnenie liečby, dvojitú ochranu, zabránenie presakovaniu vody a rozšírenie využiť čas, ušetrí vám viac peňazí.

5.Nedostatok vody Ochrana: Ak nie je voda v bazéne, bude automaticky prestanú pracovať a chrániť panela pred poškodením.

Solárne fontány čerpadlo súprava pre fontány, vodopády a vody zobrazuje.

Postrekovač pre rôzne vodné štýl. Dodáva sa so 4 rôznymi tryskami tak to je, ako môžete získať štyroch rôznych vody štýlov pre váš vták kúpele.

Tri prísavky na dne pre lepenie na vode.

Dajte čerpadla úplne vo vode s je tryska nad vodou, uistite sa, že čerpadlo je stanovená pevne na dne fontány, aby sa zabránilo vibrácií.

Špecifikácie: 16 CM:

Menovité napätie: 7V

Menovitý výkon: 1.4 W

Materiál: Single crystal Epoxidové

Pracovné napätie: DC 7V

Pracovný prúd: 150MA

Najvyššie výťah: 100 CM

Životnosti čerpadla: >20000

Čerpadlo hluku: 13 CM:

Materiál: hubky, ABS

Hmotnosť výrobku: 180 g

Veľkosť balenia: 146*140*44 mm

Solárny panel: 6V / 1.0 W,

Maximálny prietok: 200L / H

Maximálny dopravu výška: 35-50 cm, bežné: 10 ~ 15 ";

Minimálna hĺbka vody z fontány by mala byť 1-3/4 "

Priemerná dĺžka života:> 10 000 hodín rozstrekovaný výška: 30--50 cm, prepojenie rôznych trysiek, výška vodnej hmle, sa budú líšiť. Keď je solárny panel, získa dostatočné slnečné svetlo, čerpadlo sa spustí v 3 sekundy. Pokyny:

1) Montáž výrobku podľa schematické. 2) Umiestniť solárne panely na vhodné miesto, aby sa zabezpečilo, že nie sú prekryté inými objektmi. Keď je solárny panel dostáva dostatok svetla, čerpadlo pracuje normálne. 3) Pri vodné čerpadlo je len umiestnená vo vode, je vzduch vo vnútri, ktoré môžu ovplyvniť vodné sprej účinok. Odporúča sa, aby čerpadlo byť napojený na hubicu po tom, ako bola strieka normálne.

Balík obsahuje:

1*Solárne Fontány Čerpadla

POZNÁMKA:

Toto čerpadlo sa dodáva s výkonom skladovanie funkciu, a jeho výkon závisí úplne na sile slnečného svetla. Keď slnečné svetlo je slabé, keď slnečné svetlo dostane silný, čerpadlo bude pokračovať v normálnej práci a výkon skladovanie funkciu. Vodné čerpadlo, budú blokované, keď to funguje v bahnitej vode. A potom je potrebné, aby ho od seba na čistenie. Práca v Slnečný deň, umiestnite solárny panel na základe slnečné svetlo slnečné svetlo a lepšie čeliť priamo na slnko.

Obrázky produktov boli prijaté v druhu, s displejom, osvetlenie, prostredie dôvodov možno mierna odchýlka jav, prosím, v druhu prednosť. Vzhľadom na ručné meranie, tam možno 1cm-3 cm tolerancia, prosím, láskavo pochopiť a uistite sa, že nemáte myseľ pred mieste objednávky.

Štítky: napájanie solárne, akvárium rybník, pre plniace čerpadlo, čerpadlo submerse vody, varanda, fontány, vázy, bazén ohrievač solárny pohon, modrá solárna fontána, prameň vody, formálne záhradné fontány.


( 3 Hodnotenie )

Počet