Solárne Fontány Čerpadla Kolo Vták Vaňa Fontány, Vodné Čerpadlo Súprava Rybník, Bazén A Záhradu Vody Spay Bazény, Dekorácie, Doplnky

€8.23


Funkcie( Štýl )

Ochrana životného prostredia: Nie batéria alebo výkon, potrebný, fontány môže spustiť automaticky v 3 sekundy za dostatočné slnečné svetlo. Vezmite prosím na správne miesto v priamom slnku ak chcete dosiahnuť čo najlepšie pracovné výsledky. Jet výška môže dosiahnuť 35-65 cm, bez dodatočných nákladov; je ľahko presunúť na iné miesta na použitie.

Extrémne dlhá životnosť: životnosť solárne fontány presahuje 10 000 hodín. Solárne fontány čerpadlo má zabudovanú striedavý motor, ktorý má dlhšiu životnosť a nižšiu spotrebu energie.

Multifunkčný dizajn vodné čerpadlo: solárne fontány je vybavený 4 rôzne dýzy typov, ktoré môžu spĺňať vaše rôzne potreby pre sprej na výšku alebo sprej tvar. Výška fontány vody závisí na intenzite slnečného žiarenia.

Nádherné záhradné dekorácie: ochrany životného prostredia solárne čerpadlo je ideálny pre vtáka kúpele, rybníky, ryby, nádrže, bazény, záhradné dekorácie, a kyslíka obehovej vody. Ozdobíme solárne fontány čerpadla je vaša záhrada vyzerať tak zaujímavé.

Ako používať: uistite sa, že nie je dostatok vody vo fontáne tak, aby čerpadlo môže byť úplne pod vodou. Podržte vták vaňa fontány pod transparentné vody na 3 sekundy, a jeho tryska je na vode, aby sa zabezpečilo, že solárny panel priamo tváre slnko bez tieňa. Prosím, vyčistite ho pravidelne, aby sa zabránilo dostať uviazol od prachu.

Poznámka: pracovný výkon solárneho panelu bude ovplyvnený počasím, umiestnenie, atď.

Špecifikácia:

Solárny panel: 7V / 1.4 W monokryštalické kremíka

Solárny panel veľkosť: o 160mm/6.30 palca v priemere

Čerpadlo parametre: 4.5 DC-DC 12V 4.5-12V

Maximálny prietok: 200L / h

Maximálne vedúci doručenia: 110 cm

Sprej výška: 35--65 cm

Balenie Zoznam:

1 * Solárne Fontány

Description:( B Style)

1. Nová moc skladovanie fontána má silu až 2,5 W, nízke sebavedomie spotrebu, a 600 mAh lítiová batéria, ktorá prináša stabilnejší a dlhší pracovný čas do fontány.

2. Vstavaný vysoko výkonné lítium-polymér batéria, to môže fungovať pre 4-6 hodín po batéria je plne nabitá. Počas dňa, to môžu byť účtované počas striekania vody. Či je zamračené alebo jasno, môže pracovať v dopoludňajších hodinách a večer, a sprej výška je 30-70 cm. Nie je potreba energie na

3. Vstavaný hladina vody monitorovací systém môže automaticky zastaviť práce, keď je spodný snímač nie dotyk vody, aby sa zabránilo voľnobehu vodného čerpadla má hlavný vplyv na životnosť výrobku. Nočný režim sa aktivuje, keď je solárny panel, nedokážu vnímať slnko.

4. [Jednoduchá inštalácia] Len dať vodné čerpadlo do vody, solárne panely sú vystavené slnečnému žiareniu, a fontány bude automaticky sprej voda do 3 sekúnd. Nie sú potrebné nástroje, a to je úplne starať-free. Výrobok sa dodáva s 5 LED svetlá biele svetlo. LED svetlo a vodné čerpadlo pracovať súčasne na 4 hodiny.

5. Viacnásobné použitie: Tento nový typ solárneho čerpadla fontána je veľmi vhodný pre vtáčie hniezda, nádrže na ryby, malé rybníky, bazény, záhrady, terasy, trávniky, a kyslíka obehu. Prinesie viac radosti.

poznámka:

1. Výrobok má anti-voľnobehu a anti-blokovanie funkcie. Keď čerpadlo je voľnobehu pre viac ako 15 sekúnd, alebo blokovaný cudzie predmety, čerpadlo sa automaticky prestať pracovať. Po riešenie problémov (pridaním vody, demontáž a umývanie čerpadlo), opätovná aktivácia čerpadla (pokrytie solárny panel úplne na slnku, potom sa odstráni prekážka), čerpadlo sa opäť začať pracovať, prosím dajte čerpadlo vo vode, do 15 sekúnd.

2. Umiestnite solárny panel na mieste, kde je slnko môže byť priamo vystavená slnku a zabezpečiť,, že to nie je blokovaný iných objektov. Keď je solárny panel dostáva dostatok svetla, vodné čerpadlo funguje normálne.

3. Keď vodné čerpadlo je prvýkrát uvedené do vody, tam je vzduch v ňom, ktoré môžu ovplyvniť sprej účinok. Odporúča sa počkať na vodné čerpadlo sprej zvyčajne pred pripojením tryska.

4. Prosím, majte na kvalitu vody čisté a vyčistite čerpadlo pravidelne.

Parametre výrobku:

Veľkosť: veľkosť Balenia: 196*185*51mm

Solárny panel power: 10V 2,5 W

Solárny panel materiál: PET laminát

Kapacita batérie: 7.4 V 600mAh

Maximálna výška striekanie vody: 70 cm

Maximálny prietok: 210L/H

Životnosti čerpadla:> 20000 hodín

Čerpadlo hluku:

Parametre výrobku : C Štýl )

Veľkosť: Priemer: 16 cm

Solárny panel napájanie: 5V 1.4 W

Materiál: kryštalického kremíka rada

Kapacita batérie: 3,7 V 1500mAh

Maximálna výška striekanie vody: 70 cm

Maximálny prietok: 200L/H

Životnosti čerpadla:> 20000 hodín

Čerpadlo hluku:

Parameter:( D a E, Štýl )

Solárny panel: 10V/2.4 W

Solárny panel priemer: 180 mm

Výkonu čerpadla: 0.8-1.85 W

Maximálny prietok: 210L/h

Maximálna dopravná výška: 120 cm

Sprej výška: 40-90 cm

Životnosť: >10000H

Batéria: lítium-800mA batérie

Nočný pracovný čas: (plná moc štátu) 4-5 hodín

Hmotnosť výrobku: o 265g

Vnútorné rámček veľkosť: 220*190*49 mm

Funkcie F Štýl

Štítky: fontána, akvárium rybník, pre plniace čerpadlo, die vtákov, NooLim, pozo solárne čerpadlo súprava, fontány vodopád, plniace čerpadlo, modrá solárna fontána, prameň vody.


( 1 Hodnotenie )

Počet