Deti Nepremokavé Pop-Up Markíza Stan Dieťa Plážový Stan UV-ochrana Sunshelter s Bazénom Deti Outdoor Camping Slnečník Modrá

€20.26


Parametre:

Veľkosť produktu: o 80*80*80 cm/31.50*31.50*31.50"

Veľkosť po balenie: o 117*79*70 cm/46*31*27.5" (L*W*H)

Produkt materiál: 190T polyester textílie PU

Môžete držať 1-3 osôb.

Modrú farbu záberu v štúdiu môže mať chromatické aberration. Zobrazené farby sa objaví svetlo pod silným svetelných podmienok.

Multi-účel stan možno využiť v interiéri a exteriéri a slúžiť ako deti ploty a loptu bazény.

Poznámky:

1. Uchovávajte výrobok preč z ohňa a vysoký výkon tak, aby sa predišlo horenia.

2. Tam sú oceľové krúžky v tento produkt, ktoré sa rýchlo vysunúť, keď používate. Deti sú potrebné na používanie výrobku pod dohľadom a vedením dospelých.

3. Výrobok sa nedá načítať. Neumiestňujte ťažké predmety na výrobku. Nepoužívajte ho, keď oceľový prsteň je vystavená.

4. Prosím ihneď zbaliť balenie a príslušenstvo, tak, aby sa zabránilo deti od zadusenia počas prehrávania.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: stan, star baby stan, stan stan, diys detský stan, dieťa stan, tábor vonkajší stan, dieťa stan, modrá ucho, teepee stan, slnečníkom.


( 1 Hodnotenie )

Počet