Vzduchotesné nafukovacie garáž stan na predaj kvalitné nafukovacie auto kapsule pre vonkajšie prispôsobené nafukovacie auto skladovanie

€827.01


Vzduchotesné nafukovacie garáž stan na predaj kvalitné nafukovacie auto kapsule pre vonkajšie prispôsobené nafukovacie auto skladovanie

Nafukovacie auto kapsule showcase ,je vodotesný a prachotesný krytie požiarnej prevencie funkcie, ktoré pokročilých syntetických vlákien s markízou tkaniny vyrobené z dvojitého materiálu PVC, vysoká pevnosť, spomaľovač horenia krém na opaľovanie atď.. Inflácia je jednoduché a pohodlné, je možné kedykoľvek odstrániť prenos. Stan je ľahko prenosný, a len po príchode na scéne. Jednoduchá inštalácia a odstránenie, je vonkajší výstava najlepších produktov. Nafukovacie displej kapsule, ukazuje auto pokrývajú viac pre luxusné auto show, nové auto, konferencie, reklamné displeja, parkovanie vozidiel, atď.

Nafukovacie auto kapsule predviesť,spomaľovač horenia krém na opaľovanie atď.. Inflácia je jednoduché a pohodlné, je možné kedykoľvek odstrániť prenos. Stan je ľahko prenosný, a len po príchode na scéne. Jednoduchá inštalácia a odstránenie, je vonkajší výstava najlepších produktov. Nafukovacie displej kapsule, ukazuje auto pokrývajú viac pre luxusné auto show, nové auto, konferencie, reklamné displeja, parkovanie vozidiel, atď.

Všetky veľkosti a farby je možné prispôsobiť.

Spätná väzba od našich klientov!

Štítky: stan, caravan nafukovací stan, hovorí stan, fold strany stanu, diys detský stan, lacné prenosné garáž stan, prenosné garáže garáž, iglu, markíza garáž, honda cbr400 nc29 kapotáže.


( 0 Hodnotenie )

Počet