Stany-kit Budova-hračky Dom Tunely Hrať Fort Deti Stavebné DIY Nové 3D Dom Budovy, Hračky Pre Chlapcov, Dievčatá Darčeky New horúce

€14.85


Konštrukcia Fort Budovy Auta: Obsahuje 51 palice a 36 gule. Naše volanie nastaviť umožňuje dieťaťu budovať opevnenia všetkých tvarov a veľkostí!

Flexibilné Kmeňových Zábava pre Boys & Girls: Naše dieťa je ultimate pevnosti builder súpravy je určený pre dieťa vo veku 5 a hore, oni môžu stavať, jaskyne, hrať stan, rakety, dom, iglu, princezná hrad, tunel, teepee hračky, stany, pirátske lode, stačí pridať posteľ list vytvoriť úkryt.

Jednoduché Build & Trvanlivé: Vyrobené s pevnou a premium plastové, jednoducho vložiť a twist tyče do gule, staviteľ pripojiť v priebehu niekoľkých sekúnd a ľahko demontovať, žiadne štrukturálne kolaps. Prísť s úložný vak, prenosné na vnútorné a vonkajšie aktivity.

Iskru Tvorivosti a Iination: Perfektné kreatívne hračky pre 2-3 deti alebo viac hrať. Deti pracujú spoločne plánovať a riešiť problémy, konštruovať rôznych creative konštrukcie, Ideálny vzdelávacie hračky, darčeky na narodeniny, sviatok, Vianoce, Halloween, nový rok!

Číslo Modelu:Konštrukcia Fort Budovy

farba:Zelená a žltá

materiál:plast

veľkosť:150x120cm

Obsah Balenia:

1 nastavte x DIY stan hračka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: konštrukcia fortnite, hovorí stan, diys detský stan, dieťa stan, veľké stavebné súpravy, stavať slamy, ucho gaug, deka fort budovy, deti stan, hrať stan.


( 0 Hodnotenie )

Počet