TV Luma Úsmev Gumové Hlavy Zuba Polisher pre Bielenie Zubov Burnisher Polisher Whitener Stain Remover pre Starostlivosť o chrup

€7.15


TV Luma Úsmev Gumové Hlavy Zuba Polisher pre Bielenie Zubov Burnisher Polisher Whitener Stain Remover pre Starostlivosť o chrup

Poznámka: Vyžaduje 2 AA batérie (nie je súčasťou) informácie o Produkte: Ako používať: 1, Miesto malé množstvo zubnej pasty vo vnútri a na špičke leštenie pohár a spresd niektoré zubná pasta cez časť zubov si bude leštenie. 2 Držte výrobok s prstom na tlačidlo On / Off (ako na obrázku). 3, Potom, zatiaľ čo stlačením na tlačidlo On / Off,miesto rotujúce zubné pohár na každú oblasť vašich zubov chcete poľština. 4, poľský každej oblasti, na niekoľko sekúnd. 5, nenanášajte príliš veľký tlak.Prístroj má bezpečnostné funkcie, ktoré zastaví jej otáčanie ak sa to stane. 6, znova použiť zubná pasta na leštenie pohár a zuby, keď je to potrebné. 7, Po leštenie,čistenie výrobkov utierkami boby produktov. 8, Potom odstráňte leštenie poháre a ich vypláchnite pod vodou. 9, Každý leštenie pohár wii trvať až 50 leštidlá vášho celú sadu predné zuby. 10. Odporúčame pre škvrny raz do týždňa a ich odstránenie s týmto produktom. Balík obsahuje: 1x Leštenie Zubov, Bielenie Zubov Burnisher.( bez batérií )

platba 1. Akceptujeme všetky platobné prostriedky www.tantra-egypt.sk schválené. 2. Prosím zaplatiť do piatich dní od zadania objednávky, alebo nás kontaktujte s podrobnosťami. Doprava 1. Tovar vám bude dodaný do 24 hodín od vašej platby ukončené. 2. Máme loď na celom svete, Prepravná metóda: Čína pošta, EMS, DHL alebo UPS. ako obvykle, nákladovo efektívne doprava je Čína Post(7-30 dní). 3. Vezmite prosím na vedomie, že niekedy vlastné spôsobí oneskorenie balík na kontrolu. Prosím, VŽDY kontaktujte nás najskôr pre stav zásielky pred spätnú väzbu. 4. Všetkých 5 hviezd, spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, Takže Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, alebo nespokojní s mojím produktu, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom spätnú väzbu, dať nám šancu slove a aby sa, vďaka. Ďakujeme vám za vašu starostlivosť.

Štítky: linterna hlavu, svetlomet chirurgické, dobytok zariadenia, faro frontálne, prilba horák, led scout, linterba, predné vysoký výkon, 617A, lov na čítanie.


( 0 Hodnotenie )

Počet