Bielenie Zubov Pero Gél Na Odstránenie Plaku Škvrny Zubné Čistenie, Bielenie Zubov Whitener Sérum Výrobkov Ústnej Hygieny V Zubnej Starostlivosti

€2.72


modname=ckeditor

Bielenie zubov Pero Gél na Odstránenie Plaku Škvrny Zubné Čistenie, Bielenie Zubov Whitener Sérum Výrobkov Ústnej Hygieny v Zubnej Starostlivosti Použitie pre Bielenie Zubov Podstate: Pred použitím, prosím, vyčistite ústa teplou vodou, potom použite vatový tampón na dip správne množstvo výrobku, utrite zuby povrch rovnomerne a opláchnite ho čistou vodou po 15 až 20 minút, odporúčame používať 2-3 krát za týždeň.

Ako Používať Bieliace Pero:

Po čistení zubov, odstrániť kryt a otočte koniec bieliace pero, kým podstatou pretečie, kefa na hlavu. Potom aplikujte výrobok na bielenie rovnomerne a opláchnite ho čistou vodou po 15 až 20 minút, odporúčame používať 2-3 krát za týždeň.

Tipy: 1. Pri odstraňovaní škvŕn, prosím, utrite jemne, aby nedošlo k poškodeniu ďasná a ústnu sliznicu; 2. Správne mokré bavlnenou handričkou, keď sa namočia, uistiť sa, že to nie je príliš mokré; 3. To trvá asi 1 min zničiť každého zuba; 4. Ak škvrny sa nedajú odstrániť úplne, prosím, použite znova po týždni; 5. Deti do 13 rokov by nemali používať. Nesnažte sa prehĺtať. Skladovanie:Po použití, prosím, zatiahnite kryt, skladujte ho na chladnom a suchom mieste, tak, aby sa zabránilo priamemu slnečnému žiareniu.

Package Zahrnuté: 1Pcs, alebo 2 ks výrobok na Bielenie Zubov (bude sa posielať ako ste objednávku)

Štítky: bieliace zubné, ichigo, zub drahokam, zlato, maratón micromotor, trubice ortodontická, diamond kit, starostlivosť o chrup asus, lanbena, bielenie zubov, prášok, Zuby, škvŕn, odstránenie zubov zubná pasta herbal.


( 5 Hodnotenie )

Počet