Zubné Twin-pero Tryskanie Jednotky, Zubné laboratórium twin-pero kovové sandblast stroj, elektrický stroj na vrhanie piesku, Sandblaster Perá

€111.88


Popis Produktu

Technické Parametre: napájanie: 110 - 220V 50Hz-60Hz Výkon 50W (Žiarovka 25W) Tlak ge4kg Piesku veľkosti častíc ge120 oka veľkosť 42*39*26 cm Hmotnosť 15 kg rozmery balenia 47*44*31 cm

použitie:

Tento stroj je nevyhnutné pre profesionálne stomatologické zariadenia, používané najmä na rôznych malých povrchových oxidov odstránenie. Môžete tiež protézy plastová povrchová úprava odliatkov sklenené korálky.

Pokyny:

1, prvý jednotlivých armatúr, osadená zátka reálne.

2, napájací kábel, nožný spínač, zapojte do príslušnej zásuvky, pripojte napájací,

3. Odskrutkujte dve veko piesok vylial piesku až polovica výšky jar je vhodné, inak vplyv sandblasting účinok.

4, stlačením nožného spínača, nastavenie regulátora tlaku, zariadenie by malo byť prevádzkované s tlakom vyšším ako 4 kg. Upravené commutation kontroly okolo pero z piesku.

5, keď vnútorné stroj na vrhanie piesku, len pod skrutky skrutkované nadol, výťah, stroj up, prírodný piesok vyplývajú z otvory pre skrutky.

Problémy,

1, svetlo nesvieti. Najprv skontrolujte, či je napájanie zapnuté, a potom môžete stlačiť tlačidlo nožného spínača, keď budete počuť "da" zvuk, to znamená, že napájanie je zapnuté. Potom, skontrolujte napájaciu zásuvku poistka je neporušený, alebo odskrutkujte žiarovky skontrolujte.

2, piesok nie je dobré. Skontrolujte, či tlak 4 kg alebo viac, najprv nastavte regulátor tlaku, a potom skontrolujte nádrže, ktoré obsahujú piesok nalial príliš veľa alebo príliš málo. Keď sa ručička ukazuje, že je tlak, ale bez piesku pero, tento čas bol zablokovaný, prosím, pero v prednej časti zámok matica je v háji nadol, ak chcete vyčistiť, a potom krok na pedál plynu, záverečné twist lock matka.

Štítky: ice uchopovač zásobníka pre topánky, bleach stroj, kórejský štýl tepláková súprava, zubné laboratórium laboratórium, maratón micromotor, zubné nástroj, piesok sandblaster, blaster zubné, zubné laboratórium micromotor, 3 kus nastaviť kúpeľňa.


( 1 Hodnotenie )

Počet