710W Elektrickú Vŕtačku Vplyv Multi-funkcia Nastaviteľná Rýchlosť Dril lHammer Wood Working

€48.57


★ PRODUKT VEĽKOSTI

Výrobok Typ 710W Vplyv Vŕtať Model Č. LPID710 Menovité Napätie 220-240V~50/60 hz Menovitý Výkon 710W Otáčky Bez zaťaženia 0-2700rpm Chuck Priemer 13mm Napájací Kábel 2 M PVC Kábel Max. Kapacita Vŕtania Oceľ/Betón/Drevo (13mm/13mm/25 mm) Čistá Hmotnosť 1.85 KG Štandardné Príslušenstvo 1pc Pomocná Rukoväť

1pc Hĺbka Obrysu

1pc Chuck Tlačidlo 710W Vplyv Vŕtať POSENPRO LPID710 710W 13MM Vplyv Vrták, s výkonným 710W motora. Funguje spoľahlivo na vŕtanie dier do dreva, kovu, keramiky a plastov. Po prepnutí do vplyv režim umožňuje aj problém zadarmo vŕtanie do materiály ako betón a tehla. Maximálny priemer otvoru pre vŕtanie do dreva 25 mm, do betónu 13 mm, v oceli 13 mm. Kľúčové chuck podporuje cvičenie v rozmedzí 1,5-13 mm. Vŕtačku umožňuje zmeniť smer otáčania hlavy. V závislosti od výstroj, dosahuje rýchlosti až do 2700 ot. / min počas vŕtania.Robustný ergonomický dizajn, malá hmotnosť a dlhý napájací kábel, aby prevádzka v ťažko prístupných oblastiach jednoduchšie. Predlžuje prevádzku v ťažkých pracovných podmienkach je jednoduchšie vďaka prepínač lock, ktorý umožňuje nepretržitú prevádzku na jednotné rýchlosti a funkcia pre nastavenie rýchlosti s tlakom na spínač sa tlačidlo. ① 13MM Kovové Chuck ② Dvojité Model Shift ③ Hĺbka Prierez ④ Šmyk Rukoväť ⑤ Tlačidlo Blokovania ⑥ Pomocná Rukoväť ⑦ Vpred/Vzad Prepínač ⑧ Variabilná Rýchlosť Tlačidlo

POSENPRO LPID710 Vplyv Vŕtačka Viac Výkonné, Rýchle a Účinné

● Nízka hmotnosť (1.85 kg), silný motor (710W), high speed (2700rpm),kompaktná veľkosť (27 cm).

● Max vŕtanie kapacita: 13mm (betónu a ocele), 25 mm(drevo).

● S vysokou presnosťou ocele skľučovadla, vŕtačku je odolný mnoho druhov bit. ● Ideálny pre domáce HOBBY, ako napr. vŕtanie na dvere a okná, inštalácia TV luster a nábytok.

Multi-Efekt, Dobrým Pomocníkom pre Domáce Použitie

● Vpred a Vzad schopnosť pre jednoduché nastavenie podľa úlohy.Dodávané

● hĺbka obrysu odmerať, vŕtacích, aby presnosť.

● 360° nastaviteľné protišmykové pomocná rukoväť je vhodné pre prevádzku pri akomkoľvek uhle.

Nastaviteľná Rýchlosť Funkcia

Silný 710W, 2700rpm zabezpečuje optimálny výkon, variabilná rýchlosť (0-2700rpm) spúšť s rýchlosť set je nastaviteľné uspokojí vaše potreby jedného tlačidla. Ovládanie rýchlosti vo vašich rukách.

Planetárny Prevodový Systém Gombík Funkcia Prepínania, Kladivo alebo Vŕtanie

Môžete jednoducho prepínať medzi kladivom a vplyv vŕtať funkcie prepínač v hornej podľa vašich pracovných požiadaviek na oceľ, betón, kov, drevo, murivo a pod.

Metal Gear Box, Vysokú Tvrdosť Vplyv Výstroj ● Kovová prevodovka dizajn, vysoká pevnosť, odolnosť proti nárazu a lepšiu bezpečnosť.

● Bold gears na zvýšenie trvanlivosti a prispôsobiť na rôzne použitie potreby. ★BALENIE ZOZNAM

★APLIKÁCIE

★ SLUŽBY PO PREDAJI SLUŽBY

ZÁVÄZKU, Ak nejaké problémy kvality ako dizajn, výroba, funkcia v záručnej dobe, POSENPRO nesie plnú zodpovednosť a niesť všetky ekonomické vznikli. PRIAZNIVÉ

CENA POSENPRO poskytnúť životnosť priaznivé ceny kupujúcemu s materiály a náhradné diely, použité v prevádzke systému.Zariadenia na údržbu. ODBORNÉ USMERNENIE Vymenovať špecializovaný technik učiť, ako inštalácia, používanie, údržbu a opravy. Budeme vám obrázky alebo videá vyjadriť jasne.

O ZÁSIELKE Vašu objednávku adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať túto zásielku a buďte trpezliví. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Doprava Krajiny Poštovné Spôsob Určenia Krajiny/Oblasti Odhadovaný Čas Doručenia Čína Cainiao Super Ekonomiky na celom Svete Asi 30-60 pracovných dní Yanwen Ekonomické Air Mail na celom Svete Asi 30-60 pracovných dní 4PX Singapur Post OM Pro celom Svete Asi 30-60 pracovných dní Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus celom Svete O 25-60 pracovných dní Čína Príspevok Air Mail na celom Svete O 35-60 pracovných dní J-NET po celom Svete O 35-60 pracovných dní ePacket po celom Svete Cca 15-30 pracovných dní www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava po celom Svete približne O 20 až 30 pracovných dní ruskej Federácie IML Vyjadriť Hlavné Mesto O 7-20 pracovných dní odľahlé Mesta O 15-35 pracovných dní J-ČISTÝ Hlavné Mesto O 7-20 pracovných dní odľahlé Mesta O 15-35 pracovných dní Španielsko TR72 PAKETOVÉ Španielsko O 1-7 pracovných dní Portugalsko O 1-7 pracovných dní česká Republika DHL/GLS Španielsko O 4-10 pracovných dní Írsko Francúzsko Nemecko Taliansko Fínsko Luxembursko Holandsko Belgicko Lotyšsko česká Republika, Dánsko, Maďarsko Poľsko Slovinsko Slovensko Litva Švédsko Bulharsko Estónsko

KONTAKTUJTE NÁS Naša pracovná doba je 09:00-18:00 od pondelka do soboty v Pekingu Čas. Ale môžete sa na nás obrátiť prostredníctvom TradeManager kedykoľvek sme vám odpovedať čo najskôr . Sťažnosti a pripomienky môžete poslať e-mail [email protected]. Sme hrdí na to, že najlepší zákaznícky servis, ktorý je zrejmé z našej aktuálnej spätnej väzby. Tešíme sa na porcie vás.

Štítky: trochu dril, engrave nastaviť, bezdrôtový screwdriv, sieť skrutkovač, chuck dremel, trochu nástroj, mini rotačný nástroj, vŕtačka kladivo, drill bit, vplyv matica skrutkovač.


( 1 Hodnotenie )

Počet