16.8 v Akumulátorový Vŕtací Výkon Nástroje Elektrický Skrutkovač Elektrický Vŕtanie 1.5 Ah Kapacita Batérie Vŕtať Mini Batérie Skrutkovače

€41.86


Súvisiace produkty:

Ak si chcete kúpiť 25V príklepové vŕtačky, prosím, kliknite na tlačidlo nasledujúci obrázok

Popis produktu:

1. Reverzibilné. Automatické kazety dizajn. 2. Plynulou. 3. 18 kút krútiaci moment úpravu. 4. Nepremokavé, drop, únik energie. 5. ECP: batérie ochranné zariadenie na predchádzanie batérie preťaženiu, prehriatiu a hlbokému vybitiu. 6. Integrované LED svetlo pre osvetlenie pracovného priestoru môžu byť tiež práce v noci. 7. Netočili mäkká rukoväť CST prevádzkovateľ poskytovať vynikajúcu priľnavosť a pocit komfortu. 8. Rýchly pomalý úpravu. 9.POZNÁMKA: všetky dary budú odoslané prostredníctvom náhodne.tam bude nejaký iný.Vzhľadom k dlhej prepravného času, dar môže byť hrdzavá, ale stále môže byť použité normálne. Neplatíme si hrdze sám.prosím vedieť. 10. UPOZORNENIE: batéria vo vnútri je označené 3,7 V *4=14,8 V V; keď je batéria nabitá, je o 4.2 V*4=16.8 V 11.UPOZORNENIE pre výber fedex zásielky zákazníkov: naša cena nie je zahrnutá vzdialený shiping náklady(to je asi 30USD),Ak vaša adresa nie je vzdialený pre fedex. vieme zabezpečiť aj dopravu zdarma.ak je vaša adresa je vzdialený, by ste mali platiť pre vzdialený poplatok. 12.Upozornenie: tento produkt odošle EÚ plug štandardne. Ak potrebujete akékoľvek iné plug, dajte nám prosím vedieť! Ďakujem vám veľmi pekne (USA/UK/AU /) 13:naša cena nie je vrátane colného odbavenia dane,prosím, na vedomie. 14:vezmite Prosím na vedomie: ak 2-rýchlosti, prepínanie pobytov v strednej polohe, a tlačidlo musí byť na konci. alebo to bude v neutrálnej polohe, ktorá nie spustite stroj. Je to rovnaký princíp, že auto nemožno spustiť bez toho, aby dal do zariadenia.

Produkt obrázok a popis:

Aneerpower DG331D-16.8 V ,elektrický skrutkovač, ľahký a prenosný, budeme poskytovať profesionálne nástroje pre tkané taška obaly, malé tkané taška, môžete si ho vziať kamkoľvek so sebou. Ak máte záujem, prosím vytiahnuť dole a vidieť naše podrobný popis a obrázky.

Funkcie produktu podrobnosti:

Poznámka: Pretože To Je Ručné Meranie, Tam Bude Trochu 1-3mm Chyba, Prosím Pochopiť.Pozrite Si Skutočný Tovaru

10 mm Chucka:

Maximálny Upevňovaciu Priemer 10 mm

18+1 krútiaci Moment:

18 + 1 krútiaci Moment, Vŕtanie, Vŕtanie Oceľového plechu, Dotiahnutie Skrutiek, Uvoľnenie Skrutiek, Môžete Nastaviť Vhodný Moment Na základe Vašich pracovných Potrieb.

2 Rýchlosť:

2 Rýchlosti Elektrickú Vŕtačku. Na Prvý Prevodový Rýchlosť 0-650R / min, A Druhý Prevodový Rýchlosť 0-2200R / min.Môžete Lepšie Pochopiť Jeho Rýchlosť Pri Práci.

Elektrické Množstvo Displej:

Batéria Je 1,5 Ah, Výkon Batérie Sa Zobrazí Na Strane Skrutkovač, Môžete Sa Pozrieť Kedykoľvek, Keď Pracuje, A Možno Lepšie Ovláda Pracovný Čas.

Nekonečne Variabilná Rýchlosť:

Štart Spínač, Nekonečne Variabilná Rýchlosť, Môžete Nastaviť Rýchlosť, V Akomkoľvek Čase, Tak, Že Môžete Pracovať Viac Kontroly.

Vpred / Vzad:

Ak Potrebujete Utiahnite Skrutky, Použite dopredu,Ak Potrebujete Uvoľniť Skrutky,Pomocou Reverznej

1.5 Ah Li-ion Batéria:

V 16.8 V Lítiová Batéria Sa Skladá Zo Štyroch 18650 Lítiové Batérie,Batérie Kapacita 1,5 Ah, Ktoré Môžu Byť Doplnené A Znovu Použiť.Čas Nabíjania Je Riadený Na 1-1.5 Hodín,Batérie Indikátor Napájania, Môžete Vedieť, Ako Dlho Batérie Môžu Byť Použité V Každom Čase, Ktoré Môžu Lepšie Pochopiť Efektívnosti Práce.

LED Pracovné Svetlo:

Led Pracovné Svetlo, Keď Začnete Vŕtať, Pracovné Svetlo Bude Zapnuté Automaticky A Je Jednoduchšie Nájsť Miesto, Kde Budete Musieť Vŕtať V Tme. Poznámka: Vzhľadom Na Rôzne Streľba Prostredie, To sSeems Že LED Svetla Na Fotografii, Nie Je Jasné, Ale To Je Dosť múdry Na Skutočnú Prácu.

SKRUTKOVAČ VEDÚCI:

To je náš darček pre vás.12PCS vlnený skrutkovač hlavu,Lepšie pomôcť vašej práce.

Na balení výrobku zoznam 1

16.8 V Akumulátorový Vŕtací *1pcs Batérie *1pcs Nabíjačka *1pcs Tkané taška *1pcs Pokyny *1pcs Darček *1pcs

Na balení výrobku zoznam 2

16.8 V Akumulátorový Vŕtací *1pcs Batérie *2 ks Nabíjačka *1pcs Tkané taška *1pcs Pokyny *1pcs Darček *1pcs

Informácie o produktoch:

1.Dostanete, čo si zaplatí.Budeme sa snažiť, aby poskytla viac vysokú kvalitu tovaru kupujúcemu. 2.Všetky výrobky sú skutočné popis v našom obchode. Prosím, prečítajte si popis výrobku opatrne. 3.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa produktu.Prosím zanechať odkaz pre nás.

O platby:

1.Podpora kreditnej karty(RMB a Dolár) WebMoney(WM),TT,Západ Únie , Qiwi peňaženky, Boleto(Brazília), SOFORT Bankovníctva , Alipay , atď.

O zásielke:

1. Pošleme na objednávku do 3 dní, keď sme sa vaša platba. (Okrem dovolenky) 2. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých Špeciálnych krajín a APO/francúzskej polynézie) 3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky,Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4.Dodacia lehota na všetky medzinárodné zásielky nemôže byť garantované u nás, v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť efektivitu vašej recepcie.Vezmite prosím na vedomie, že všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie, poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine bude na vaše náklady.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Štítky: wu132, vŕtací stojan, logo deko, akumulátorový vŕtací, vŕtačka zaostriť, elektrický skrutkovač akumulátorové batérie, nástroje, náradie., 12 mm otvor videl, vŕtačka mini, dremel nastaviť.


( 1 Hodnotenie )

Počet