18pcs Mini Elektrické Ručné Vŕtačky USB Rotačný Nástroj Nastaviť 1.0-3.0 mm Twist Vŕtať 1.0-3.0 mm Meď Chuck pre Rytie Leštenie, Vŕtanie

€13.66


Popis Frekvencia: 50 / 60Hz Zdroj Energie: Elektrina Funkcie:

- Miniatúrne mini elektrický mlynček je kompaktné a výkonné.

- Široko používaná na brúsenie, leštenie, strihanie ang vŕtanie. Typ: Malý Elektrický Mlynček Materiál: Hliníková Zliatina, Farba: Strieborná Chuck Rozsah: 1.0-3.0 mm Výkon Typy: USB Plug-in Power Malé Twist Vŕtací Rozsah: 1.0-3.0 mm Detaily Produktu:

- Všetky-meď hrubostenné collet má vysokú odolnosť a concentricity, stabilný a odolný rýchlosť a široký rozsah upínania.

- Vypínač napájania je šikovne navrhnutý tak, a krásne v pomere k zvyškový elektrického mlynčeka, a to nemá vplyv na prácu, je hladký a ľahko otvoriť a zatvoriť.

- Celé jadro medený drôt sa používa na formu pohybu motor, ktorý má nízku hlučnosť, dostatočný výkon, jednotné rýchlosť a vysokú stabilitu.

- Non-integrovaný napájací kábel, ľahko skladovať, keď ho nepoužívate, pri napájací kábel je prvý spojené s trupom, ktoré môžu byť pripojené ku konektoru USB.

- Povrch trupu je matná textúra technológia, ktorá účinne zabraňuje pošmyknutiu, ľahký a kompaktný uchopenie, pohodlné a dlhodobé použitie nie je unavený. Balík obsahuje 1 x Elektrické Ručné Vŕtačky 1 x Náhradné Upínacie Hlavy 1 x Malé Kľúča 1 x USB Kábel 5 x Medi Chuck 9 x Twist Vrták 1 x Plastové Okno

Štítky: klinec praxi list, chuck pre rytca, orezať začiatok a bezec nastaviť, vŕtačka usb, vŕtačka stojanová, Akumulátorový Vŕtací Motor, dc mini elektrické ručné vŕtačky, pedikúra usb, drill bit, b rez super.


( 0 Hodnotenie )

Počet