ARSUXEO Zimná Fleece Cyklistické Čiapky Vonkajšie Športové MTB Bike Klobúky Snehu Lebky Čiapky, Prilby Vložkou Pre Človeka & Žena Vetru PT03

€3.84


Výročie predaj, zľava, tak nízke, ako je 60 %

predávajúci odporúčanie

vlastnosti produktu:

Funkcia Keep Warm & Vetru & Vysoko elastické. Textílie:85% polyester + 15% spandex. 1.4-way stretch tkaniny, s vysoko elastické funkcie, vhodný na hlavu bez stlačením 2.Dizajn: (1)vnútorné Fleece tkaniny, udržať si v teple počas zimných outdoorových športov (2)na Oboch stranách sú predĺžil chrániť uši pred chladom. (3)Reflexné logo, môžete držať vás v bezpečí, keď sa cvičenie v tme. (4)veľmi mäkké a priedušné. 3.keď cvičíte, vaše potu bude rýchlo absorbuje naše čiapky a bude suché v priebehu niekoľkých sekúnd. Caps vám najviac pohodlné nosenie pomôcť tréningu. A top kvalita textílie vám ponúka vynikajúci vzduch dodáva pocit priedušnosti.

Použitie:

1.Ideálne pre cyclers, lyžiarov, snowboardistov, vonkajší dobrodruhov, karavany, turistov, a iné outdoorové aktivity. 2.Môžete použiť ako prilba líniové príliš,kvalitný fleece materiál, podšívka pre extra teplo a pohodlie.

detaily obrázkov

detail obrázkov

4-way stretch tkaniny, s vysoko elastické funkcie, vhodný na hlavu bez stlačenia

Vnútorné Fleece tkaniny, udržať si v teple počas zimných outdoorových športov

Obe strany sa predĺžil na ochranu uši pred chladom.

Reflexné logo, môžete držať vás v bezpečí, keď sa cvičenie v tme.

predávajúci rocommendation

Poznámky O Obchodnú Spoluprácu Ak ste predajcom, ktorý chcete predávať naše produkty, môžeme urobiť drop shipping. ponúkame vám dobrý veľkoobchodné ceny a fotografie bez vodotlače, aby ste mohli ukázať, že pre vášho zákazníka. O Dodávky Po aktualizujeme sledovacie číslo, môžete sledovať približne 2 až 5 dní neskôr, môžete nás požiadať, aby sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás. A ak chcete rýchlejšie zásielky, to je v poriadku, môžete si vybrať, EMS, DHL, Môžeme vám poskytnúť zľavu z prepravných nákladov. O Návrate a Vrátenie, Ak produktov sended s chybu, alebo s škody, atď. Že patria na zodpovednosť predávajúceho, prosím, kontaktujte predávajúceho na prvýkrát, predávajúci bude riešiť tento problém. Ak iné dôvody, pre nie-rád-štýl, alebo nie-fit-veľkosť dôvodu. To je v poriadku, môžete sa vrátiť späť produktov na nás, Ale kupujúci by mal platiť všetky návrat expedičný poplatok. Ďakujeme za pochopenie. O Veľkosti Informácie Máme naše veľkosť grafu, ak sa nemôžete rozhodnúť, svoju veľkosť, potom nás môžete kontaktovať, sme vám nejaké návrhy. O Platbu v Súčasnosti, môžete Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod zaplatiť za objednávku. Vždy sme myslíte, že Zákazník NIE je.1, Ak máte nejaké OTÁZKY alebo PROBLÉM, prosím E-MAIL NÁS. Dúfame, že budete mať nádherný zážitok z nakupovania!

Štítky: cycl prilba, arsuxeo mužov, spp prilba, materskej blúzky a topy pre tehotné, klobúk ženy, cubrebotas ciclismo, cafe racer nádrž motocykla, prilba pre motorcycl, mestská cyklistika čiapky, basebale spp.


( 5 Hodnotenie )

Počet