2020 Nové Umývateľný Vyhrievané Klobúk Batérie Vyhrievané Čiapočku Klobúk Elektrické Nabíjateľná Teplej Zime Vyhrievaný Fleece Cap Kukla

€1.87


Vlastnosti: *1. Vysoko kvalitný fleece tkaniny, vetru a za studena-odolné, mäkké a teplé. *2. Hlavu držte v teple a pohodlí v chladnom počasí. *3. Pevný farebný dizajn, jednoduchý a štýlový. *4. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. *5. Ideálne pre všetky druhy zimné dobrodružstvo, lyžovanie a snowboarding, na snowshoeing, bežecké lyžovanie, odpratávanie príjazdovej ceste, pričom psa na prechádzku, turistika, či ráno pracovník. Špecifikácia: názov Produktu: na jeseň a v zime teplý zámok teploty spp Produktu textílie: high-kvalitné polar fleece textílie veľkosť Produktu: 27*20 cm±3 cm hmotnosť Výrobku: 52 g±3g Produkt výhody: teplé a zámok teploty, ktoré sa vzťahujú na viaceré scenáre Platné ľudí: unisex možné varianty: lyžovanie, korčuľovanie, jazda na bicykli, horolezectvo, denné cestovanie, atď. Zoznam balíkov: 1 * Fleece cap Pripomienky: 1. Všetky obrázky boli odborne kalibruje, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázky a objekty, ktoré vidíte. Prosím pochopiť. 2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: mens spp kúrenie, fleece cap podprsenka, maska ski vlone, ukiss kúrenie klobúk, prekladané zimná čiapka, materskej blúzky a topy pre tehotné, fleece klobúk zime, dlho mens beanie, čiapky ženy čiapočku klobúk, čiapočku okraj.


( 0 Hodnotenie )

Počet