Muži Ženy Masku Na Tvár Čiapočku Klobúk, Šatku Auta Krku Teplejšie Pletené Klobúk, Šatku Nastaviť Vonkajšie Športové Bežecké Skil Cyklistika Zimné Klobúk 2020

€4.24


Funkcia:

1. Aj termálne čiapočku klobúk a slučky šatku sú vyrobené z hrubšie a útulné akryl zrastov, vnútorná je vyrobený z umelé vlny, teplý, útulný a pohodlný.

2. 2-v-1 zimné príslušenstvo, môžete použiť tento multi-function čiapočku klobúk a šatku nastaviť spoločne alebo samostatne, ako budete. To bude mať hlavu, uši, tvár a krk v teple. Zostať v teple po celý čas, skvelé pre vonkajšie aktivity a denné teplejšie.

3. Jemná šijacie nite, poskytnúť pridaný trvanlivosti. Elastický úplet výstavby a mäkká flaušová linajkované pomôcť získať veľkú odolnosť proti vráskam a priedušnosť.

4. UNISEX VEĽKOSŤ - Jedna veľkosť sa hodí pre mužov a ženy, klobúk obvod: 22"-23.6"(56 cm-60 cm); Kruh, šál obvod:19.7"-27.6"(50-70 cm).

5. Ideálny pre každodenné nosenie, vrátane interiéri a exteriéri aktivít ako je pešia turistika, cestovanie, motocyklového, beh, kempovanie a rybolovu.Je to tiež pekný dobrý darček pre vášho priateľa.

Špecifikácia:

Materiál:Akryl zrastov & fleece podšívka

Veľkosť:Jedna Veľkosť

Obvodu hlavy:22"-23.6"(jedna veľkosť padne väčšina)

Spp :10.2"*9.8"(L*W);

Šátek :9.4"*8.7"(L*W)

Sezóna:na Jeseň a Zimu

Športové Typ:snowboarding,camping,turistiku,lyžovanie

Pohlavie:Ženy,Muži,Unisex

Balené:funkcie opp taška

Balené zahŕňajú:

1*Šatka + 1*Klobúk

Štítky: krku teplejšie zimné klobúk zrastov spp, bower zimné športy, rukavice, šál, šátek nylónový, šport top, sveter žena, glava šport, zimné, maska teplé, klobúk veľa, batéria skil.


( 2 Hodnotenie )

Počet