Adobe Acrobat Pro DC - 2019 - Životnosť Inštalačný balík

€8.27


[ MacOS & Windows ] Adobe Acrobat Pro DC - 2019 - Celoživotná

Dodania produktu: Digitálny, ( Stiahnuť súbory a Výučba )

Nie sme odosielanie kľúčové pre bezpečnosť, tento výrobok veľmi drahé, niektoré zlé národy dáva tlačidlo a vyslovte "dont práce" a sme na to skontrolovať stav. potrebujeme vašu tolerancie. sme pridané počítať váš aktivačný súbor s údajmi a produkt bude auto activativated.

Kategória: Plnú verziu World Wide

Vrátenie: Prijaté, ak všetky chyby zistené vo výrobku,

Pracuje pre verziu systému windows: 7, 8, 8.1 & 10 a Mac OS systém

Jazyk: multi language

Čo je Adobe Acrobat Pro?

S Adobe Acrobat Pro, Vždy tešiť na najnovšie technológie v mnohých spolupráce, práce-z-kdekoľvek-kedykoľvek PDF nástroj k dispozícii na takmer akékoľvek zariadenie.

Vaše potreby sú vyvíja. A vyvíja sa s ním. To je dôvod, prečo sme neustále zdokonaľuje a pridanie funkcie spoločnosti Adobe Acrobat. Keď si zakúpite program Adobe Acrobat DC, potom dostanete funkcie minútu sú uvoľnené.

Upraviť a Vyše päť miliónov podnikov po celom svete spoliehajú a ktoré robia Pdf konverziu Pdf do aplikácie Microsoft Office formátov, a oveľa viac. Budete musieť spolupracovať so svojimi kolegami na mnohých miestach, a keď ste na cestách, dôvery Acrobat DC schopnosti, aby to došlo. Udržanie pracovných miest sa sťahujú kdekoľvek.

Nech ste kdekoľvek, alebo aké zariadenie udržiava na alianciu. S Acrobat DC môžete zdieľať súbory Pdf byť videný, skúmať a podpísané, a tiež monitorovať ich zlepšenie -- z akéhokoľvek miesta a v akomkoľvek zariadení. Urobiť záznam recenzie bezproblémové.

V súčasnosti, zbierať pripomienky a zdieľanie súborov Pdf je tak jednoduché, ako posielanie e-mailu-ale s úplné sledovanie kontroly, a žiadne prílohy. Príjemcovia dostanú e-mailom. Oni kliknite na tlačidlo štart, zobraziť a komentovať. Aby váš mobilný prístroj je dôležité PDF nástroj.

Vždy zdarma a silnejšie ako Acrobat Reader program je plnená nástroje, ktoré chcete diskutovať o súbory vo formáte Pdf, a pozri, komentovať, signál kdekoľvek. A s Acrobat Pro DC, môžete urobiť viac. Upravovať, vytvárať, organizovať, export, a kombinovať súbory priamo z vášho mobilného počítača alebo tabletu, počítača, telefónu. Nechajte ceruzkou za a prihláste sa.

Vyplniť a zapájať sa do PDF formulárov na všetky zariadenia a kdekoľvek. Podpisy možno zbierať, archivovať a digitálne monitorovať pokrok podpísaného záznamu.

Štítky: adob acrobat pro, indesign, striebro životnosť, bougi, adob photoshop, adobe creative mraky, väzby nintendo, photoshop, adob, dc dole krok.


( 5 Hodnotenie )

Počet