PCIe x8 / M. 2 NVMe PCI express 3.0 x8 na M. 2 NVMe Predlžovací Kábel extender adaptér jumper pre LAN, SSD RAID karty

€12.57


PDO-Link PCI express 3.0 x8 na M. 2 NVMe Predlžovací Kábel

Názov značky: PDO-LINK

Názov produktu: PCIe x8 na M. 2 NVMe predlžovací kábel

Model výrobku: R48SF

Prenosová rýchlosť: PCIe3.0 x4 plnej rýchlosti, 32 G/b / s (Max.)

Drôt dĺžka: 10 ~ 100 cm, dĺžka môže byť prispôsobené na mieru

Použitie: PCIe x8 LAN, SSD RAID karty do polohy M. 2(ultra SSD, M-key) rozšírenie Poznámka: Tento výrobok nepodporuje notebook externý.

Dĺžka kábla Popis:

Dĺžka drôtu vzťahuje na časť viditeľného drôtu. Neobsahuje PCB a konektora. Pre drôt dĺžka nájdete na 10 cm modrá šípka na obrázku nižšie.

Dĺžka kábla: 10~100 cm, dĺžka môže byť prispôsobené (Káblová ceny rôzne dĺžky Nie sú rovnaké, prosím, kontaktujte nás pred objednávke, ak budete potrebovať!)

PDO R48 série Časť-Číslo Popis:

Produkt výhody:

1. Drôt výhodu, pomocou nemecký patentovaný dovezené drôtu, používanie Taiwan dovezené Lotes konektor, vysoká frekvencia podpora PCIe 3.0 stabilný prenos dát.

2. Dĺžka kábla výhodu, od 10 cm až 1 m, drôt dĺžky môžu byť prispôsobené podľa potrieb zákazníka.

3. Rozdielový signál nemá cez konštrukcie, nie je signál útlm rušenie problém parazitné kapacity a parazitárnych indukčnosť, a nie je CAF micro skrat, a produkt je odolný.

4. Produkt používa vysoko kvalitné materiály, PCB spracovania presnosť, meď hrúbka je pribrala na 1oz, zlato prst obsah zlata je dostatočné, pozlátené nohy má dobrú elektrickú vodivosť, ktoré môžu znížiť modrá obrazovka havárie spôsobené nárastom oxidácii a korózii odolnosť. Na prenos signálu je stabilný pri plnej rýchlosti, a nie je tam žiadny problém s kompatibilitou.

5. Kábel používaný v samotnom produkte je veľmi odolná. Je chránený PCB doska s hrúbkou 3 mm na zváranie kovov bod, a je upevnené pomocou skrutiek a hex orechy. Výrobok je silný a spoľahlivý, odolný voči ťahanie, anti-interferencie, a nebude zlomená. Klinec problém. Vodič môže byť ohnutá a zložené, bez vplyvu na použitie.

6. PCB trpaslík a tuku dizajn, trpaslík nebude narazíte na grafickú kartu, pridáme tuk a dlho návrhu, aby rada jednoduchšie na inštaláciu, znižuje možnosť poškodenia.

Nákup Upozornenie:

1. Všetky druhy Dosiek a vybavenie stav ako signál vodičské schopnosti je iný, výsledky našich testovacích nezaručuje, že je to to isté ako vaše výsledky testu. Potrebujete vedieť, ako dlho, ako používate predlžovací kábel, signál bude mať stratu. Kupujúci, ktorý si vyžaduje dokonale, prosím, nekupujte.

2. PCI-E karty alebo doske je elektronické zariadenie, ktoré sa bude postupom času zvyšovať a oxidačným starnutia. To sa stane viac nestabilná, ak zástrčka v predlžovací kábel. Nepodporuje starých zariadení. Zariadenie, ktoré je viac ako štyri roky, prosím, nekupujte.

Q&A:

Je tam nejaký EMI tienením na Kábel?

Rozširovacie zariadenie využíva najnovšie materiály pre EMI tienením s piatimi jediným ploché káble dizajn. Táto technika umožňuje každý kábel, aby sa plne vzťahuje elektromagnetické rušenie, tienenie s vykonávaním polyméru na ochranu proti prichádzajúce alebo odchádzajúce emisie elektromagnetických frekvencií, minimalizovať poruchy a degradácie na výkon a znížiť hmotnosť extender

Štítky: pdo odkaz m2, m2 m pcie, m.2 extender kábel m-key, nvme do pcie x16, hdd raid, pcie x16, e ink, dell pcie stúpacie, pcie splitter, pcie x8.


( 0 Hodnotenie )

Počet