Getmycom Pôvodný Nový 32-palcové 715MM*410MM 0 stupeň Lesklý /mattingLCD Polarizer Polarizačný Film na LCD LED IPS Displej pre TV

€14.75


Getmycom Pôvodný Nový 32-palcové 715MM*410MM 0 stupeň Lesklý /mattingLCD Polarizer Polarizačný Film na LCD LED IPS Displej pre TV NOVÝ & Vysokej Kvality

Vezmite prosím na vedomie, že nie je žiadna záruka pre polarizer film.Ak si kúpite nesprávne a chcete zmeniť,kupujúci zaplatiť všetky nákladné.Takže prosím, skontrolujte stupeň starostlivo ako prvé, a potom kúpiť.

Máme aj mnoho iných veľkosť lcd polarizer Filmov.Prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti.

Ako ho použiť:

Na LCD povrchu je vrstva filmu. Ak je anti-oslnenia alebo poškriabať panel, bude mať vplyv na výsledky pre projekciu. Teraz je tu vysoká priepustnosť ultra-tenké polarizačný film(1/3 tenké ako ordinay film).Všetky problém je vyriešený. Na mothod z trhal polarizačný film:pomaly miešajte, až za roh s nožom,potom lúpať. Obtiažnosť pre rôzne obrazovky na trhanie je iný.Nie je potrebné sa báť o poškriabanie obrazovky, pretože obrazovka je plexisklo. Úsilie, ktoré by mali správne,alebo obrazovky, bude rozdrvený.Potom vyčistite obrazovku s absolútnou alkoholu alebo Bezvodý etanol. A vyčistiť prach.Po tomto vložiť nový polarizačný film.Materiál je dovezené vysokou priepustnosťou ultra-tenké polarizačný film.Zvýšenie priesvitné 100%. Maximizely zvýšiť kontrast, farbu, jas obrazovky!

Štítky: ip tv, 32 palcový displej tv, 32 palcový lcd displej, 32 lcd panel, 6ghz zosilňovač, led obrazovka tv, panel lcd tv, počítač panel, 32inch lcd, lcd led 32 palcový tv panel displeja.


( 0 Hodnotenie )

Počet