Nástroj ruka Auto Demontáž Nástroje Sada DVD, Stereo Prerobit Súpravy, Interiér, Plastové Výbava Panel Palubnej dosky Odstránenie Nástroj Oprava Nástrojov

€5.38


77160 Viac možností

Funkcie:

Rozsah pôsobnosti

auto stereo nainštalovať nástroje na auto stereo dismantlement. Ideálny na inštaláciu a odstránenie automatické dvere a okno orezania, lišty, dosky, emblémy a podobné armatúry, klipy. Platné pre líniové, nástroj tabuľka, nástroj konzoly, audio oblasti kontroly.

Anti-scratch a laborsaving

Nástroj nastavenie sa hodí akýkoľvek model auta, to by mohlo znížiť oderu možnosť vnútorné auto zdobenie.S dizajnom unikátny anti-scratch a laborsaving.

Všetky druhy nástrojov

vaše rôzne potreby.Iný tvar plastové rohy môže fungovať pre väčšinu z hrany a komplexné krivky.

Pohodlné

Tento nástroj súprava je potrebné mať pre milovníkov automobilov, a že má schopnosť diasssemble a opravy automobilov stereo, jednoduché použitie.

Praktický a prenosný

Nástroj sada je vyrobená z vysoko kvalitného plastového a kovového materiálu, je praktický, jednoduchý na používanie a prepravu, má dlhú životnosť.

Štítky: kraftool skrutkovač, nárazník autoservis, auto nástroj, rukoväť nástrojov, kovoobrábanie, nástroj boxy, portabl dvd, sprinter prieduch, premium jednoduché automatické nit súprava náradia, auto repair, nastavenie nástroja.


( 0 Hodnotenie )

Počet