8"/12"/18" Magnetického Držiaka Nástroja Bar Organizátor Úložný Stojan Nástroj So Silným Magnetom Pre Skladovanie Garáž, Dielňa Kovové Nástroje

€12.96


Funkcie: √ Byť vyrobené z A3 uhlíkovej ocele , s silnú magnetickú príťažlivosť,Obsahuje 8"/12"/18" troch veľkostiach . √ Silné Hmotnosť Kapacity,navrhnutý s pevné oceľové ploché rám, ktorý sa zmestí niekoľko jednotlivé nástroje s hmotnosťou max do 15 kg . √ Viacúčelové Použitie,môžu byť použité na organizovanie skrutku ovládače, kľúče, vrtákov a iných nástrojov vo svojej kôlni, alebo dielňa . √ Jednoduchá Montáž,pre-perforované montážne otvory sú pre perfektné zarovnanie, a môžete ľahko pripojiť dva bary spolu . √ Úspora priestoru,silné magnetické pásky sú jednoducho upevnený k stene,ukladá počítadlo a zásuvky priestor . Informácie o produktoch: dostanete, čo si zaplatí. budeme sa snažiť, aby poskytla viac vysokú kvalitu tovaru kupujúcemu. Všetky výrobky sú skutočné popis v našom obchode, prosím, prečítajte si popis výrobku opatrne. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa produktu.Prosím zanechať odkaz pre nás.

O platby: Podpora kreditnej karty(RMB a Dolár),WebMoney(WM),TT,Západ Únie , Qiwi peňaženky, Boleto(Brazília), SOFORT Bankovníctva , Alipay , atď.

O zásielke: pošleme na objednávku do 3 dní, keď sme sa vaša platba. (Okrem dovolenku) DOPRAVA po celom SVETE. (S výnimkou niektorých Špeciálnych krajín a APO/francúzskej polynézie) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky, tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Zákaznícky servis: Po obdržaní zásielky.Ak existuje akékoľvek kvality problém, ihneď nás prosím kontaktujte. Pomôžeme vám ho vyriešiť. Ak ste spokojní s našimi výrobkami.Prosím, dajte nám dobrú spätnú väzbu. To je naša najväčšia povzbudenie.

Štítky: rezance skladovanie, plastové workshop nástroj organizátor, silverline nástroje katalog, maskovanie sprej maľované šablóny výkresu, veľké dielne nástroje, garáž papiera držiak, nástroj workshop, workshop, mag pad magnetické deti, jar bar nástroj hodinky.


( 1 Hodnotenie )

Počet