17Pcs Súbor súprava Náradia s puzdra,Premium Triedy T12 v Zápustke Legovanej Ocele

€25.01


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

Premium Kovanej Legovanej Ocele: 4 ks presnosť veľkého súboru sú vyrobené T12 v Zápustke Legovanej Ocele, 12 ks ihiel súbory sú vyrobené GCR15 ložiskovej ocele, vysoká teplota ochladzuje na povrchu súbory viesť k vyššiu pevnosť a lepšiu odolnosť voči oderu.

Hodnota Package: 17 KS Súboru, Tam sú 4 ks 8" inžinier súbory bytu, trojuholník, pol-okrúhly, guľatý tvar ,12 ks 4.2" presné ihly súbory, štvorcové, okrúhle taper, adekvátna, krúžok, warding, trojuholníkového tvaru,1 multifunkčný štetec na čistenie bitov a podanie materiálov ako je kov, drevo, plast, sklo, keramika a kože.

Pohodlné a pevné Rukoväte - mäkké gumové rukoväte vám poskytne najlepšie podržte na každý súbor, umožňuje dlhšie pracovať bez toho unavený.

Prenosné Nástroje Taška - Táto ruka súbory auta prichádza s nástrojmi taška, ktorá vám umožňuje usporiadať a chrániť mini súbory a veľké súbory dobre. Popruhu na hornej časti nástroje taška je to pohodlnejšie a pohodlné pre vás účtovná to všade.

Kúpiť s dôverou - šikovný nástroj taška s širokú škálu súbory vám umožní ľahko dokončiť a užite si tesárstvo.

Špecifikácie:

Materiál: Kov

Rozmer: Uzávierky: 150x345mm, odvíjajúca: 340 mm

Farba: ako na obrázku

Množstvo: 1 Sada/17pcs

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

1 Nastavte x súbor(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Štítky: vysoká kvalita nechtov vŕtačka, ksger t12, spájkovacia stanica t12, klinec jahoda, opona forge, kvetináč forge, elektrické nechty súbor vrtné súpravy tipy manikúra, žehlička na spájkovanie t12, t12 zliatiny v21s, t12 v30 zliatiny.


( 1 Hodnotenie )

Počet