Magic Bridlicová Farba Malý Formát s Kolkami, Hračky pre Dievča a Chlapca 18 Mesiacov, Mini Hry pre Dojčatá a Deti, 2 a 3 Roky -

€10.22


DETI MILUJÚ KRESLIŤ: je To skvelý darček pre všetky deti. Deti môžu stráviť hodiny doping a kreslenie vtipné veci. To je tiež vynikajúci vzdelávania nástroj, ktorý pomáha im rozvíjať tvorivosť a písomného prejavu.

UDRŽAŤ ČISTÉ STENY: Tento tip podporuje malé deti, aby vyjadrili svoje umelecké strane na palube. Ak vaše dieťa sa používa na kreslenie na nesprávnych miestach, magnetické rysovaciu dosku vám ušetrí čas a frustrácie.

FARBY: Zabudnite na nudné, čierne a biele doodlers. Táto tabuľka má 4 rôznych farbách (ZELENÁ, MODRÁ, ŽLTÁ, ČERVENÁ) v 8 rôznych farieb oblastiach. Farby vám pomôžu udržať deti do zamestnania.

PEČIATKY: Deti ako na skóre. Táto tabuľka má 4 pečiatky špeciálne navrhnuté tak, aby zostali na mieste. Problém s najviac panely je, že pečiatok udržať pádu, tak strácate čas, hľadajú ich a dostať ich späť. Pečiatky v tejto tabuľke sú presne upravená tak, aby sa tomuto problému vyhnúť.

Jasné rady, jednoducho použite kurzor dole tlačidlo. Niekedy budete musieť list 2 alebo 3 krát úplne vymazať predstavenstva. Čierne škvrny sa môžu objaviť na obrazovke pri nízkych teplotách. Čierne bodky môžu byť odstránené tým, že kreslí ich opakovane a opakovane utieranie obrazovku vypnúť na vyššie teploty.

POZNÁMKA: Toto je malý formát magic bridlica!

Farba: Náhodný farba (Poznámka: Náhodné farby, neprijíma uvedených farieb.)

Materiál: plast

Obsah Balenia:

1 * Magnetický kresliace dosky s perom

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby sa /- 1-3 cm.

Štítky: deti hračky stamper, hologram laser, písanie rukou pečiatky hračky, mini golf, asus notebook a52j, minni dievča hračky, dieťa jasné, pečiatka, tabuľa magic, chlapec jasné, pečiatka, batéria deco.


( 3 Hodnotenie )

Počet