Vonkajšie Športové Bandana Trubice Maska Cyklistika Rybolov, Jazda Na Bicykli Taktické Turistika Kryt Krku Návlek Biker Lyžiarske Hlavu Šatku Tvár Slnku Muži Ženy

€4.13


Profesionálny dizajn Lete Mäkké Krk Tvár Masku Funkcie je To super mäkké a priedušné, že ideálny pre všetky vekové kategórie a príležitostiach, camping, indoor & outdoor aktivity, pešia turistika, jazda na bicykli, jazda na koni, poľovačka, lezenie, beh, jazda na bicykli, motocyklového, veslovanie, korčuľovanie, lyžovanie, surfovanie, rybolov. Informácie o produkte

Materiál: Vysoko-kvality lycra Textílie, Mäkké, Nie sú vyblednuté, Anti-wrinkle nosenie, vysoká pružnosť. Materiál je upokojujúce, priateľská a veľmi ľahký. Starostlivo navrhnutý tkanina chráni vašu pokožku pred vetrom a UV žiareniu.

Jednoduchá starostlivosť: Tkanina je mäkká, priedušná, rýchle sušenie, ultra-odvod, stroj umývateľný. Umývanie studenou a cool vlasy alebo zavesiť suché.

Farba: ako na obrázku zobraziť

Veľkosť:jedna veľkosť 44 cm*25cm(17.3"*9.8")

Vzhľadom na ručné meranie, umožňuje 1-2cm rozdiel balenie Obsahuje:1 pár Masku na Tvár

Štítky: bolesť v krku, maska šatku, bandana mužov, knitt šatku mužov, štýlový bandanas, halloween masky, faux pashmina šatky, hlavu šatkou, turistika príslušenstvo deti, šatka na krk.


( 1 Hodnotenie )

Počet