Kúrenie Šatku Odolné Pohodlné USB Elektrické Krku Zábal Kúrenie Šatku Odolné Pohodlné USB Elektrické Krku Zábal

€10.77


Odrážky:

1、1. Ticho materiálu. Vyhrievané zábal s mäkko materiál na dotyk krku, povrch je mäkké a pohodlné, teplé a môže znížiť bolesti krku. Dobré pre ochranu krčnej stavec v chladnom počasí. Vyhrievané podložky pomôcť zmierniť krku.

2、2. USB hlavou dizajn. S USB hlavou dizajn šatku, používatelia môžu účtovať svoje vlastné šatku pomocou 5V napájanie banky. Vstupné napätie je jediný, ktorý je absolútne bezpečný a spoľahlivý.

3、3. Polovodičové kúrenie bezpečnosti po stlačení spínača na 3 sekundy, môžete cítiť teplo, teplota šíriť v krku pre krvný obeh a komfortný relax.

4、4. Vhodný pre vnútorné a vonkajšie aktivity, aby sa zabránilo omrzliny v chladnom počasí a teplo!

5、5. Vyhrievané šatka je pohodlné a chladu-dôkaz pre domáce kancelárie vonkajšie a vymenovanie použitie. Ideálne na Vianoce, svadby, narodeniny darček, valentín dar, atď.

Funkcie:

1. Ticho materiálu. Vyhrievané zábal s mäkko materiál na dotyk krku, povrch je mäkké a pohodlné, teplé a môže znížiť bolesti krku. Dobré pre ochranu krčnej stavec v chladnom počasí. Vyhrievané podložky pomôcť zmierniť krku.

2. USB hlavou dizajn. S USB hlavou dizajn šatku, používatelia môžu účtovať svoje vlastné šatku pomocou 5V napájanie banky. Vstupné napätie je jediný, ktorý je absolútne bezpečný a spoľahlivý.

3. Polovodičové kúrenie bezpečnosti po stlačení spínača na 3 sekundy, môžete cítiť teplo, teplota šíriť v krku pre krvný obeh a komfortný relax.

4. Vhodný pre vnútorné a vonkajšie aktivity, aby sa zabránilo omrzliny v chladnom počasí a teplo!

5. Vyhrievané šatka je pohodlné a chladu-dôkaz pre domáce kancelárie vonkajšie a vymenovanie použitie. Ideálne na Vianoce, svadby, narodeniny darček, valentín dar, atď.

Špecifikácia:

Názov: Kúrenie Šatku

Tri-výstroj inteligentná regulácia teploty prepínač:

Na tretí prevodový: 50 ~ 55 stupňov

Druhý prevodový: 45 ~ 49 stupňov

Na prvý prevodový: 37 ~ 44 stupňov

Veľkosť: o 113*11.5*4.8 cm/44.49*4.53*1.89 palec

Balenie Zoznam:

1*Vykurovanie Šatku

Štítky: krčný vankúš massag, usb kúrenie doska, krčná tepla, šatka usb, 11 ct cross stitch, usb vykurovacieho pásu, elektrické šatka, ponožka usb kúrenie, usb kúrenie prehoz, krk ortopedické.


( 0 Hodnotenie )

Počet