Vonkajšie Bandana Šatka Pokrývku Hlavy Masku Na Tvár Jazdecké Potreby Na Kempovanie Cyklistické Šatku Trubice Náramok Hlavový Most Pešia Turistika Šatky

€2.40


Funkcie:

To je rýchle sušenie tkaniny, ktorá absorbuje vlhkosť a pot, udržuje ju v pohode. Každý šatky je silná súčasť, ktorá zlepšuje pohodlie, flexibilitu a dlhodobú trvanlivosť, takže sa nedeformuje. Elastická stretch vlákien podržte šatku na mieste bez posuvné. Rozmery: 19.7 cm dlhé a 9,8 cm široký

Vlhkosť wicking textílie vyžaruje teplo a vlhkosť od vášho tela a bezšvíkové vreckovku, takže sa budete cítiť v pohode. Naše neck brace vás drží v pohode na slnko a teplo v chladnom počasí. To môže pomôcť chrániť pred škodlivým ultrafialovým žiarením a chrániť vás pred vetrom a prachom.

Existuje viacero spôsobov, ako nakonfigurovať tento univerzálny dizajn. Nosiť ako neck brace, hlavový most, vlasy kapely, kukla, šátek, šatky, slúchadlové chrániče sluchu, pokrývky hlavy, pirátsky klobúk, šatku, čiapočku, kapucňa a zápästie stráže.

Hudobné festivaly, koncerty, jazda na bicykli, karneval, paintball, turistika, joga, cvičenia, práce v záhrade, cyklistika, rybolov, jazda na bicykli, motocykle, Offroad, ATV, beh, poľovníctvo, turistika, Horské lezenie, kempovanie, taktiky, paintball.

Opláchnite studenou vodou/nie bleach/zavesiť, alebo suché.

funkcia:

Materiál: chemické vlákna

Rozmery: 19.7 cm dlhé a 9,8 cm široký

Farba: 13 vzory

Poznámka:

balenie zoznam:

Masku

Štítky: bandana mužov, crinkle šatku veľa, bandana klaun, háčkované čiapky, Anti Maska Proti Prachu, kapela vlasy, bandana bunda, sun protection plná maska, kvetinový saténová šatka na krk, black orange šatka na krk.


( 3 Hodnotenie )

Počet