Ikase Obchod Červená Farba Kvapalina Silikónové puzdro pre iPhone Xs X 8 7 6 6 Plus Ružová Mobilný Telefón Gumový Kryt puzdro Pre iPhone

€4.13


Tekutý Silikón Telefón Prípade

T on forme silikónové puzdro pohodlne vojde cez tlačidlá ovládania hlasitosti, tlačidlo na strane, a krivky vášho prístroja . Mäkká mikrovlákna podšívkou na vnútornej pomáha chrániť váš Telefón. Navonok, hodvábne, soft-touch povrch silikónové exteriéru cíti skvele do ruky. A môžete mať to na celú dobu.

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položka je farba na obrázku sa môže mierne líšiť od skutočných farieb položky. Vďaka za vaše láskavé pochopenie!

[Špeciálny Dizajn]: Postavený pre vás. Táto kvapalina silikónové puzdro,dáva odolné dvoj-vrstvová konštrukcia pre vystužené húževnatosť a hladký na dotyk vôbec. Plus, vnútorné mikrovlákna vankúš uvoľňuje všetky oderu, ktoré môžu nastať tým, objímanie na každom rohu. [Epické Presné]: Silikónové puzdro nadväzuje na každý riadok a forme kvapaliny silikónové puzdro pohodlne vojde cez tlačidlá ovládania hlasitosti, Sleep/Wake tlačidlo, a krivky vášho prístroja. Dotykové tlačidlo kryty s vnímavý dotyk a jednoduchý prístup. [Elegantný a Štýlový]; poistné Silikónové puzdro vyniká a dáva dôveru a vycibreného vkusu, aby svojho majstra. Vždy udržuje suché a čisté, pretože je veľmi ľahko utrite prach a nečistoty na prípade. [Ľahko sa Čistí]: škvrny, ktoré dostane v prípade obrúsky mimo ľahko navlhčenou špongiou. udržať váš Telefón prípade vždy v čistom stave.

Štítky: batéria hisense, youpin enchen boost, kábel pl259, prípade pixel 5, pre mercruiser, rf 500tb 12560, prípad telefón telefón, Tlakomer 10 bar, blu displej telefónu, malé synchrónny motor.


( 0 Hodnotenie )

Počet