Funda Pre Oneplus 7T 7 T Prípad, Vodotesný IP68 ShockProof Plávanie Chránič Kryt pre Oneplus 7T Podmorské Potápanie Prípade

€4.95


Leanonus Vodotesné puzdro Pre Oneplus 7T

Predajné Miesta "

1. IP-68 Prieniku krytie: IP68 Certifikované Nepremokavé a úplne ponorné do 6.6'/2 m za 1 hodinu. Odoláva kvapky z 6.6'/2 m. S módne a prenosný dizajn, štít Telefón s plne vodotesný, snow-proof, protiprachová, shockproof. Váš Telefón je dokonale pripravil pre každodenné použitie, všade a na všetko.

2. Prístup na Všetky Tlačidlá a ovládacie Prvky: Bez perplex, aby chránila váš Telefón. Všetky tlačidlá a ovládacie prvky,vrátane dotyk ID, dotykový displej, fotoaparáty & reproduktory, úprava tlačidiel, nabíjací port & tlačidlo stlmenia, bude fungovať ako obyčajne, by v prípade.

3. Zvuk vylepšenia systému vám prináša príjemný a relaxačné emocionálne komunikácia s priateľom,milencom a rodiny.

4. Crystal Clear Jasnosť: Crystal-clear optické sklo objektívu pre skreslenie-free fotografie. Predný kryt s vstavaným-in screen protector kryštálu jasnosť zabraňuje poškriabaniu bez kompromisov citlivosť, prosím, vyčistenie obrazovky telefónu a vyberte extra screen protector prvý, najmä Sklenené Chránič Obrazovky na vašom telefóne.

Upozornenie:

Prosím test prípade do vody skôr, než si dať na váš telefón,

uistite sa, že žiadna netesnosť(všeobecné vody test, čas 10 minút),

potom inštalovať mobilný telefón!

Štítky: 7t šaty, kryt pod vodou iphone 6 plus, oneplu, prípade, potápanie, fitness tracker vodotesný ip68, prípade oneplus7t, potápanie potápanie, 10 potápanie prípade, ip68 kábel kryt, tricase.


( 1 Hodnotenie )

Počet