Pre Huawei Y8P Prípade Flip Prípade Kožené Peňaženky Magnetické Luxusné Kryt Na Huawei Y8P Kryt Na Huawei Y8P Y5P Y6P Y7P P Smart 2020

€3.17


Poznámka: Prosím, vyberte si správny model pre váš telefón.!

Popis Výrobku>>>

1. Multi-funkcie peňaženky, flip case

2. Vysoká quanlity pu kožené puzdro

3. V prípade vnútri vyrobené z mäkkého silikónu

4. S kreditnej karty držiteľ slot

5. S peňažné zásuvky vo vnútri a s popruhom

Drop ship podporu !! Veľkoobchod veľké zľavy podporu !!

Pozornosť Prosím! Ruský Priateľmi Prosím, dajte Nám Meno a priezvisko Dôsledku ruskej Politiky,Ďakujem! 1.O Prijatí:Ak ste nedostali tovaru na dlhú dobu, prosím, kontaktujte nás.Budeme zaobchádzať.

2.O Produkte:Vzhľadom na rôzne nastavenie monitora a osvetlenie, môže to má nejakú farbu rozdiel od skutočnej položky.Dúfam, že pre vaše láskavé pochopenie! 3.O spätnú Väzbu :Prosím, zanechajte nám dobrú spätnú väzbu, ak budete spokojní s nákupom. Ak máte akékoľvek problémy, ktoré sa týkajú nášho tovaru alebo služieb, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby to riešili.

Štítky: obrusy pvc ružová, teni nike dieťa vysoká, dámske šaty ozdobná šnúrka na uniforme, lístkového gule veľkoobchod, velvet kožené ribbo, vlákno 24 karátového zlata, vesty mužov malej veľkosti, dámske čierne kostýmy, dotykový displej mya l41.


( 2 Hodnotenie )

Počet