BJD Bábiku,1/3 SD Bábiky 21 Loptu Spájané Bábiky s Oblečenie, Oblečenie, Topánky Parochňu Vlasy, make-up Najlepší Darček pre Dievčatá

€24.10


Balík Obsahuje

1 nastavte bábika

Doprava

Dodacia lehota je o 15-45 pracovných dní v Číne Príspevku, Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa položka včas. Ako kuriér, poveternostných a miestnych vlastné, niekedy doprava môže byť oneskorené. Môžete skontaktovať s nami rozšíriť vašu ochranu čas. Vaše pochopenie je veľmi vítané.

Platby

Akceptujeme platbu Alipay tu. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Spätná väzba

Žiadny problém s výrobku, neváhajte a kontaktujte nás pred otvoriť sporu alebo ho opúšťajú, negatívny alebo neutrálny spätnú väzbu, díky moc. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ďakujeme za pochopenie. Čoskoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby náš obchod je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku 5 Hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi výrobkami andservices.

Štítky: princezná list set, muži bjd oblečenie, bjd bábika, bábika pullip, bjd parochňu, ios bábika oko, 13 bjd bábika, reborn, bjd foto, kučeravé bábika parochňu.


( 3 Hodnotenie )

Počet