8Pcs/Set Kvetinový Keramické Pastel Rose domček pre bábiky Vaňa Dekorácie Bábiky, Darčekové Súpravy 1/12 Miniatúrne Nastaviť domček pre bábiky Kúpeľňových Doplnkov

€4.85


Popis:

Porcelán výrobok je nový typ domček pre bábiky keramické kúpeľňa . Jeho dizajn je v súlade s trendom štýlový štýl. Vynikajúce spracovanie a presné farby registra sú hodné odporúčania. Obsahuje wc kefa a držiaka, umývadlo, vodná nádrž, jedno ucho povodí, a dezinfekčné prostriedky na ruky fľašu, mydlo jedlo, dve malé mydlo, a je najlepšou voľbou pre dekorácie domček pre bábiky. Don\ \ 't ujsť!

Popis:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Krásny dizajn a vynikajúce spracovanie

Nádherné kolekcie pre bábiky

Platné pre: 1/12 Miniatúrny domček pre bábiky

Materiál: Porcelán

Farba: Biela + Rose Pastelovo

Starostlivosť Výučby: Uchovávajte ho v suchu a pohode, vyhnúť sa opaľovať

Na dekoratívne použitie, nie hračka

Prosím, majte ju mimo dosahu detí príliš mladých

veľkosť: pre 1/12 domček pre bábiky

Poznámka: Od veľkosti vyššie je merané ručne, veľkosť skutočnej položky, ktoré ste obdržali môže byť mierne odlišný od veľkosť vyššie. Medzitým, prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty, monitor\ \ 's jas / kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky.

Balenie Obsahuje:

1 x nádrž na Vodu

1 x Jednom uchu povodí

1 x Umývadlo

1 x dezinfekčné prostriedky na Ruky fľašu

1 x Kefa, Stojan

1 x Mydlo jedlo

2 x Mydlo

Štítky: handričkou ob11, domček pre bábiky bábiky kúpeľňa, barbie domček pre bábiky kúpeľňa nastaviť, mierne pero, domček pre bábiky kúpeľňa podlahy, narodeniny pastelové, miniatúrne potravín malé, zber miniatúrne potravín, olej, pastel, miniatúr, kúpeľňa domček pre bábiky.


( 0 Hodnotenie )

Počet