60 cm Bábiku 1/3 Bjd Bábika 20 Hnuteľného Spoločné Bábiky Krásne Oči, Dlhé Vlasy Krásne make-up, Hračky pre Dievča Odnímateľný Prekvapenie Darček

€21.82


60 cm Bábiku 1/3 Bjd Bábika 20 Hnuteľného Spoločné Bábiky Krásne Oči, Dlhé Vlasy Krásne make-up, Hračky pre Dievča Odnímateľný Prekvapenie Darček vezmite Prosím na vedomie: 1. Vybrať produkt "s políčka". Balenie tento produkt bol aktualizovaný a zvlnené box bol pridaný mimo darčekovej krabičke.Maximálnu ochranu nákladu integrity. 2. To je obyčajné bábika bez tvare srdca vzor na hrudník. Drahý priateľ,vitajte v mojom obchode. Sme profesionálne spoločnosť sa zameriava na poskytovanie vysoko-kvalitné hračky.Nebojte sa o kvalite, množstve a po-predajný servis.Vaša spokojnosť je našim najväčším prianím,Šťastný nakupovanie.Ďakujeme! Komentáre: 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. 2. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Sme 100% zaručiť, že budeme riešiť akýkoľvek problém pre vás a aby ste spokojný.

Štítky: skutočný bábika real, 14 bjd bábika, muži bjd oblečenie, bjd bábika, anime dievča bábiku, darice bábika vlasy, fr bábika, bjd foto, veľa monster high bábiku, pán bábiky.


( 3 Hodnotenie )

Počet