12 palcový Prenosný Inteligentný LCD Písanie Tablet Elektronický Zápisník Kreslenie Grafiky Rukopisu Pad Doska S Farebný Displej

€6.16


LCD tablet graffiti rysovaciu dosku tablet 8.5 palcov/12 palca hrubé farebné pero, Farba: červená/čierna, modrá/zelená Materiál: pružné LCD panel, ABS rám. 8.5 palcový veľkosť: 227 * 145 * 5 mm 12 palcov veľkosť: 285 * 186 * 5 mm Odrazu sadzby: 25-30% Vstupný tlak: 10-20 G) Vymazanie krát: ≥ 50,000 časy plocha: 128*178 mm Batéria: CR2025 tlačidlo batérie Poznámky: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov. 3.Nemusíte užívať žiadne kvapaliny. 4.Aby sa zabránilo poškriabaniu, prosím, napíšte na tabuľu s ostrými predmetmi. V dnešnej dobe, v dobe elektronickej technológie, väčšina elektronické produkty sú vybavené žiarenia a modrý-ľahký zadarmo technológie, ktoré môžu chrániť oči detí a pomôcť im mozog rozvíjať Život anti - jeseň vydrží dieťa určitý stupeň tlak, Ľahké a prenosné, nezaberá priestor, môžete dať aktovka, Ľahko sa prenáša Produkty vyrobené z vysoko kvalitných flexibilných LCD panel LCD, kvalita výrobkov je veľmi dobrý, veľmi trvanlivý; Široké spektrum POUŽITIA, môžu byť použité pre maľovanie design, tvorba, poznámky, komunikačné a tak ďalej; písanie je hladký a môžu byť zmazané aj opakovane. Jedno-tlačidlo na obrazovke zúčtovania funkcie, nízka spotreba; Veľmi vhodné použiť, nie je potrebné atrament, úspory energie a ochrany životného prostredia; Žiadne žiarenie, neškodné pre telo, môžete sa spoľahnúť na použitie. Package zahrnuté: 1*písanie Rukou rady 1*Vlastnoručný pero (v slot panel)

Štítky: kresliť tablet, klinec kreslenie pad, smart home, android tablet, displej lcd, poznámka lepkavé, eraseble smart notebook, mi písanie tablet, wacom, tablety voyo 10 palec.


( 4 Hodnotenie )

Počet