A3 A4 A5 Digitálny Grafický Tablet LED Diamond Maľovanie Light Pad Rada Prenosné Elektronické Board Ultra Tenká S mierkou Pre Kreslenie

€7.52


Špecifikácia:

Materiál: Akryl

Typ: A3/A4/A5

Svetelný pás: A3: Dvojitý Svetelný pás, A4: Jeden Svetelný pás, A5: Jeden Svetelný pás

Vinuté perly: A3: 90pcs, A4: 28pcs, A5: 11pcs

Pracovné Napätie: 5V 1A

Menovitý Výkon: A3: 18W, A4: 5,6 W, A5: 2.2 W

Jas: Plynulou Stmievateľné

Funkcie:

1. Aktualizovaná Verzia: svetlo tablet má plynulú stmievateľné funkcie! Len dlho stlačte spínač, môžete nastaviť jas na vašej vôli. Keď zapnete svetlo pad opäť, bude sa zobrazovať jas posledného použitia.

2. Prenosný a Ľahký Dizajn: nízku hmotnosť, preto je ľahko prenosný a nie je problém v pamäti.

3. Oči sú Chránené Počas Sledovania: Vezmite flicker-free super svetlé eko-šetrné led, jednotné a stabilné svetlo by ste sa cítili počas sledovania procesu. Svetlo sprievodca doska má filtrovať škodlivé lúče a chráni vaše oči, žiadne ostré svetlo, žiadny problém dlho pracovať.

4. USB Powered: Prísť s USB kábel, sledovanie light box je jednoduché zapnutie zapojením do elektrickej banka, počítač alebo akéhokoľvek USB portu sieťovej zásuvky.

5. Široké Uplatnenie: svetlo podložka je ideálnym nástrojom pre Skicovanie, Kreslenie, 2D Animácie, Kaligrafia, Razba, Scrapbooking, Tetovanie Prenos, Satén, bez ohľadu na to, pre profesionálov alebo amatérov. To je tiež nádherný darček pre umelcov, dizajnérov a fotografov.

Package Zahrnuté:

1 * LED Svetlo Pad

1 * USB Kábel

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: klinec kreslenie pad, podložka myši, deti svetla maľovanie, veikk, e ink, a4 zložka, a3 nakreslite led svetlo, elektronické zápisníky professional, grafický tablet articul, tabule.


( 3 Hodnotenie )

Počet