8.5/10/12 palcový LCD Písanie Tablet Čiastočne Vymazanie rysovaciu Dosku Elektronické Hrubé Pero Zvýrazniť Doštičky, Digitálne Tablety

€10.42


Funkcia: One-kliknite na tlačidlo vymazať, čiastočná vymazať Farba: Čierna / Ružová / Modrá Materiál: Pružné LCD panel; ABS rám veľkosť Produktu:8.5/10/12inch(ako možnosť obrázku) Odrazu: 25% -30% Písanie tlak: 10-20 g) Vymazávanie časov: ≥ 50,000 časy Batérie: gombíková batéria CR2025 Poznámky: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov. 3.Nemusíte užívať žiadne kvapaliny. 4.Aby sa zabránilo poškriabaniu, prosím, napíšte na tabuľu s ostrými predmetmi. V dnešnej dobe, v dobe elektronickej technológie, väčšina elektronické produkty sú vybavené žiarenia a modrý-ľahký zadarmo technológie, ktoré môžu chrániť oči detí a pomôcť im mozog rozvíjať Život anti - jeseň vydrží dieťa určitý stupeň tlak, Ľahké a prenosné, nezaberá priestor, môžete dať aktovka, Ľahko sa prenáša Produkty vyrobené z vysoko kvalitných flexibilných LCD panel LCD, kvalita výrobkov je veľmi dobrý, veľmi trvanlivý; Široké spektrum POUŽITIA, môžu byť použité pre maľovanie design, tvorba, poznámky, komunikačné a tak ďalej; písanie je hladký a môžu byť zmazané aj opakovane. Jedno-tlačidlo na obrazovke zúčtovania funkcie, nízka spotreba; Veľmi vhodné použiť, nie je potrebné atrament, úspory energie a ochrany životného prostredia; Žiadne žiarenie, neškodné pre telo, môžete sa spoľahnúť na použitie. Package zahrnuté: 1*písanie Rukou rady 1*Vlastnoručný pero (v slot panel)

Štítky: klinec kreslenie pad, Tablet, prípade tablety asus 10 palec, android tablet, veľké wacom kreslenie tablet, 10x6, mi písanie tablet, tablety voyo 10 palec, bomma vymazateľné pero, dotykové pero.


( 0 Hodnotenie )

Počet