2ks Vysoko Čistého Oxidu Grafit Účtovná 100×100×2 mm Elektródy Doska Anóda Panel Plesne DIY Použitie

€6.86


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Popis:

Grafit list je nový druh materiálu,má dobrú odolnosť voči tepelným nárazom, oxidácii a korózii, a majú vhodné rezistivita a homogénnej štruktúry.

Ponúka vynikajúce tesniace schopnosti v extrémnych podmienkach s dlhšiu životnosť a jednoduchá údržba.

Používa sa prevažne pre elektródy,elektrolýza,spekanie formy, kúrenie časti, plesní, izolačné dosky a rôzne druhy grafit produkty.

Výhody grafit list :

1. Rýchlosť spracovania je rýchlejšie. Vo všeobecnosti, grafit môžu byť spracované 2-5 krát rýchlejšie, ako meď, a výtlačnej rýchlosti je 3-5-krát rýchlejšie ako meď.

2, materiál nie je ľahké zdeformovať, a výhodám, spracovanie tenkých rebra materiály sú zrejmé. Na mäknutia medi je asi 1000 stupňov, ktoré je ľahko deformuje pôsobením tepla. Sublimačná teplota grafit je 3650 stupňov, a koeficient tepelnej rozťažnosti je len 1/30, že z medi.

3. Ľahšiu váhu. Hustota grafit je len 1/5, že z medi. Keď veľké elektródy sú vystavené na elektroerozívne obrábanie, záťaž na obrábacie stroje (EDM) je možné účinne znížiť, a to je viac vhodný pre aplikáciu na veľké formy.

4. Vypúšťanie spotreba je menšia. Od iskra olej obsahuje aj C atómy, v čase elektrický výboj obrábania, C atómov v iskra oleja sú rozložené na vysokú teplotu, a ochranný film sa tvorí na povrchu grafitové elektródy, a tým kompenzovať straty grafitové elektródy.

Špecifikácia:

Farba: čierna

Materiál: grafit

Veľkosť: 100 x 100 x 2 mm

Objemová hustota: >1.8 g/cm3

Odolnosť: 47Mpa

Pevnosť v tlaku: >75Mpa

Tvrdosť Shore: >30-40

Veľkosť zrna: 99.95%

Množstvo: 2ks

Poznámka:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie Obsahuje:

2 × Grafitová Doska

Štítky: graphit list, karbónová platňa, grafitové elektródy pad, 2 mm doska, x62, uhlíkový grafit doska, apple pc stojan, kúpiť grafitové elektródy, grafit posuvné blok, plastové otvorte pc.


( 1 Hodnotenie )

Počet