105 Stupňov Hex Vŕtať Hriadeľ Skrutkovač Zásuvky Držiteľ Adaptér Otočením Hlavy Nastaviteľné Bitov Trysky

€5.07


Popis

105 Stupňov 1/4" Predĺženie Hex Vŕtať Hriadeľ Skrutkovač Zásuvky Držiteľ Adaptér Otočením Hlavy Nastaviteľné Bitov Trysky pre Skrutkovač Bit Funkcie: Elektrická vŕtačka skrutkovač hlavu 105 stupňov 1/4" nastaviteľné hex bit uhol vodiča skrutkovač nástroje Jednoduché, Ľahké , rýchle , pripojte sa k štandardnej skrutkovač hex Je to dobré pre Kľúč , môže byť pripojený k vŕtanie , nabíjateľná vŕtať alebo manuálne kľúča Skvelé pre tesné štvrtiny, trochu zložité, naučiť Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ Farba: Strieborná balenie obsahuje: 1 x Uhol Vodiča Skrutkovač Bit

Zhejiang Jorlio nástroje Co., S.r.o. našiel v roku 2001,je popredným hardvéru nástroj dodávateľ v Číne. Spoločnosť základné imanie dosahuje 1.66 miliónov USD. Na Jorlio spoločnosti hlavné produkty sú hardvérové nástroje, vrtáky, clinks, videl kovov, vrtákov, tesárske náradie, pneumatické náradie, elektrické náradie a iné neštandardné nástroje. So silným technológie, výskum a rozvoj sily, výrobkov sú vyrábané vo vysokej kvalite a rastúci počet každý rok. Spoločnosť má celý systém riadenia kvality s ISO9001 certifikát, ISO14001 certifikát, OHSAS18001 certifikát .Produkt získať aj certifikát CE, ROHS certifikát a Čína Povinnej Certifikácie (pozri KKC) Zhejiang Jorlio Co., S.r.o. vždy trvajte na "výnimočnosť, originalitu" podnikateľská filozofia, úprimne vítame domácich a zahraničných obchodníkov na vyšetrovanie a spoločný vývoj, spájanie rúk na vytvorenie lepšieho zajtrajška spolu.

Štítky: collet pre makita, batéria pir senzor, digger diera, kľúčové hriadeľa, 555 elektromotora, Hriadeľa motora, brúska nástroja makita, kabinet pir, Chuck 13mm, skriňa led pohybu.


( 1 Hodnotenie )

Počet