6 V 1 Silikónové Tužidlové Nástroje 14Pcs Tesniace Tryska Aplikátor Úder Držiak Pre Ki

€8.69


Popis:

6 v 1 Silikónové Tužidlové Nástroje :Tento súbor Silikónové Tužidlové Nástroje vám môžu pomôcť opraviť medzery a čistej zostatkovej lepidlo, ktoré je pohodlné a krásne, Zlepšiť Agglutinating Kvalitu a Estetický Zmysel Povrchu

Vysoko Kvalitné Nástroje:operácia je jednoduché, to bola vyrobená z Odolného Zahustiť Plastové ,pohodlné a rýchle použitie, šetrí čas a peniaze,A oni sú znovu použiteľné s dlhú životnosť.

Širokú škálu veľkostí: 14 Rôznych veľkostí môže ľahko splniť vaše tužidlové potreby a zabezpečiť dokonalé utesnenie vplyv v rôznych oblastiach a uhly.

Dobrá tesnosť: Ideálny pomocný nástroj pre všetky tesniace operácie, takže farba hladšie, vyplnenie medzery rovnomerne a dokonale. To sa vzťahuje na profesionálnych a neprofesionálnych pracovníkov.

Rozsah použitia:Na tužidlové nástroje, ktoré môžete použiť pre domácnosť, kuchyňa, kúpeľňa, nádrž, okno, umývadlo spoločné a tak ďalej.

Špecifikácie:

Materiál: silikón, plast

Farba: multi-farebné(Ako Obrázky Zobraziť)

Veľkosť: tesniace remover: 16 * 4 cm (cca)

Zálievka škrabka: 12.6 * 5,6 cm (cca)

Tesniace tryska: 10.5 cm (cca)

Tesniace tryska obalu: 4,5 cm (cca)

Obsah Balenia:

20PCS/Set * Tužidlové Tool Kit(Ako Obrázky Zobraziť)

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: silikónové tužidlové tryska adaptér, auto nástroj, ki pro, dlho matica ovládač, uhol merať multi pravítko, silný ručné náradie, Auto repair tool, nástroj dreva, služby ručné náradie, flexibilné tužidlové tryska.


( 1 Hodnotenie )

Počet