GPS Tracker Detí Dieťa Ruku-zadarmo Dvoch Spôsob, ako Hovoriť SOS Alarm Mini GPS Tracker Geofence Počúvanie Zariadenia 12 dní RF V16 GPS Sledovanie

€21.49


RF-V16 Mini GPS Tracker

To je veľmi malá, GPS Tracker, ktoré môžete nosiť so sebou,udržiava naše deti a rodinu za všetkých okolností. S ním, môžete vždy vedieť: 1), Kde je vaše dieťa; 2)Čo je on hovorí; 2)Či je v bezpečnej oblasti.

V reálnom čase sledovanie

Môžeme nájsť na všetkých vzdialených cieľov prostredníctvom SMS ,APLIKÁCIE a webové stránky; 2 spôsoby sledovania:GPS/LIBIER/,kedykoľvek a kdekoľvek.

Super Mini veľkosť

To je tak malé, že sa zmestí do vrecka, kabelky, a okolo krku.

Prečo potrebujete kúpiť?

1)Profesionálny GPS Tracker, 2).Nastaviť geo-plot,chrániť vaše deti po celý čas; 3).1 kliknite na hovor; 4).Presnosť určenia polohy.

4).12 dní v pohotovostnom režime,nevyžaduje časté nabíjanie; 5).Realtime Dve spôsob, ako hovoriť; 6).SOS alarm; 7).5 tiesňové čísla kontaktov.

DOŽIVOTNÁ BEZPLATNÁ APLIKÁCIA

Otvorte telefón a naskenujte kód QR priamo stiahnuť mobilnú aplikáciu.

Produkt displej

Prehľad:

Tento reálnom čase sledovanie & alarm RF-V16 bol navrhnutý pre umiestnenie a komunikácia človek, domov a majetku , to je najmenší GPS tracker & SOS communicator celého sveta s vysokou akustické vernosť & vysoká citlivosť vyzdvihnutie.Top kvalita GPS čip SiRFs dechtu IV zabezpečuje vyššiu presnosť a nižšiu spotrebu energie RF-V16 ako iné gps trackerov.

Hlavné Funkcie:

1.V reálnom čase sledovanie: GPS určovanie polohy; 2.Dve spôsob, ako hovoriť: Môžeme hovoriť do našej rodiny a to kedykoľvek; 3.SOS alarm: Keď sme v nebezpečenstve. Môžeme sa opýtať našu rodinu o pomoc v čase; 4.Hlas časovej funkcie: Keď sme nie sú vhodné sledovať čas, môžeme zistiť, že v čase prostredníctvom hlasu čas funkciu prístroja; 5.Jedno-dotykové vytáčanie: To je veľmi výhodné pre starších ľudí a deti na prístroj používať; 6.Geo-plot:Môžeme vybudovať bezpečný priestor: Napríklad, dieťa školu na ochranu bezpečnosti členov rodiny; 7. Kliknite na Hovor; 8. Najviac rýchlu reakciu v prípade núdze, podporuje ruku-zadarmo hovoriť sledovania; 9. Dve cesty Hi-Fi audio communicationtrack; 10. Hlas dohľadu; 11. Geo-plot: nastavenie a zobrazenie Geo-plot oblasti, keď sa zariadenie dostane do alebo von geo-plot oblasti, zašle upozornenie SMS do autorizovaného; číslo dieťa locator; 12. GSM pohotovostná doba až 300 hodín, o 12 dní, deti locator; 14. Nízky alarm gps sledovanie; 15. SIM zmena alarm spersonal gps tracker, 16. Prevencia thievery gps tracker, 17. Vyzváňací tón "+" pre vibrovanie pripomenúť; 18. Podpora viacerých jazykov: Čínsky, anglický a francúzsky; 19. Viac Pracovný Režim: * Tichý monitorovací režim: Všetky 5 prednastavenie telefónne čísla dial zariadenie pod podmienkou č bell krúžok, si budú môcť na diaľku počúvať hlasy okolo prístroja, ale nemôžu hovoriť s užívateľa; * Automatický režim prijatia: Všetky 5 pre-nastavenie čísla dial zariadenie, po zvon zvonil, sa môžete na diaľku si chcete vypočuť hlasovú okolo zariadenia a hovoriť tak, aby používateľa * Push to talk režim: Všetky pre-nastavenie číslo vytočiť číslo zariadenia, iba potom, čo užívateľ stlačené tlačidlá (tlačidlo 1, 2 alebo tlačidlo SOS tlačidlo, akýkoľvek bude ok), budete možno hovoriť na zariadení užívateľa. 20. Vám umožňuje nastaviť, 1 master číslo a 5 biela zoznam čísel pre zariadenie, biely zoznam čísel tiež môžu byť použité na diaľku hlas monitorovanie a hovorí; 21. Dlhý pohotovostný čas a pracovný čas: ak prístroja preniesť údaje každých 10 minút, výdrž v pohotovostnom režime je o 72 hodín, ak rozprávaš, je asi 5-8 hodín; ak nie v reálnom čase sledovanie, zariadenie môže pohotovostnom režime približne 12 dní. (Skutočný test).

Špecifikácie:

* Názov modelu: RF-V16 * Farby: Čierna/Modrá/Ružová * Hosť veľkosť: 40*30*14 mm * Hosť hmotnosť: 27g * Pohotovostný čas: 7 dní * Hand-free hovoru: Áno * Tichý starostlivosť: Y-y * Kliknite na tlačidlo pre volanie: Áno * Zabudovaná záložná batéria: 500mA * Nízka úroveň nabitia batérie upozornenie: Áno * Výtlak upozornenie: Áno * Diaľkové počúvanie: Áno * Band GSM frekvencie: 850/900/1800/1900MHz * GPRS štandard: Trieda 12, TCP/IP * GPS umiestnenie čas: 30 sekúnd s cold boot (otvorené nebo) 29sec s teplou boot (otvorené nebo) 5sec s teplou boot (otvorené nebo) * GPS presnosť polohovania: 10-15m * Pracovná teplota: -20 ~ +70 stupeň celzia * Prevádzková vlhkosť: 5% ~ 95% RH

Poznámka Pred Použitím:

1. Prosím vyberte GSM siete na báze Micro-SIM kartu (rovnako ako iPhone 4) pre tento gps tracker, 2. Prosím, uistite sa, že tracker je pod off stav pred vložení a vybratí Micro-SIM ; 3. Prosím, uistite sa, že GPRS dopravy a Caller ID funkcia boli actived od svojho poskytovateľa sim karty.

FAQ:

Otázka: Po vsunutí SIM karty, môžete volať, ale to nie zobrazuje stav povolené na platforme a APLIKÁCIE. Odpoveď: skontrolujte, že SIM Karta aktivovaný GPRS dátový plán. Otázka: Keď som volať, ak chcete prístroj z bieleho zoznamu čísel, prečo to nie je automaticky odpovedať na moje volanie? Odpoveď: skontrolujte, že v prípade, ak SIM Karte aktivovanú službu identifikácie volajúceho funkciu poskytovateľa sim karty. Otázka: Prístroj zobraziť on-line, ale ukazuje sa, "počkajte, kým sa prístroj odpovede", keď ste nastavili pokyn s APP. A:. Signál zariadenia nie je tak dobrý, tak tam nemá hladký výsledok cez GPRS b. Prístroj je obsadený. Otázka: Na SIM karte aktivovaný GPRS dátový plán, ale zariadenie sa stále zobrazuje v režime offline. Odpoveď: tracker bol naprogramovaný takmer všetky APN pre väčšinu krajín celého sveta po výrobu, zvyčajne sa užívatelia nemusia program APN seba, ale možno APN SIM karty, ktorú používate, nie je pre-nastavenie v tracker, tak prosím, nájsť APN údaje zo SIM karty spoločnosti, a potom odoslať príkaz add APN údaje do tracker. Príkaz je: apn,apndata# Otázka: Prečo žiarenia tejto RF-V16 je taká nízka? Odpoveď: Pre zdravie detí, RF-V16 znížil GSM anténa moc, viete, že sila je priamo úmerná žiarenia, tým väčší výkon znamená vyššiu žiarenia. Všeobecné telefón výkon je 33 db, najväčší výkon RF-V16 je 27 db, žiareniu, dvojité každé 2 db , tak, keď sa mobilný telefón má mobilný signál tejto RF-V16 nemusí mať signál. Otázka: poslal som dw# príkaz na RF-V16, ale prístroj odoslať informácie o sledovaní späť, aby mi po 1-2 minútach, prečo tak pomaly? Odpoveď: Pretože RF-V16 je zariadenie GPS, je to len začína GPS po dostal príkaz, tak to potrebuje trochu dlhý čas na odpoveď.

Štítky: psy gps, čistič, vysávač, bezdrôtový, gp tracker, keychain mini, jednej osi, solárne tracker, tracker vehicl, gps sledovanie vozidiel, tracker, kingsman, ios gps tracker.


( 4 Hodnotenie )

Počet