Mini GPS Tracker Auto Prenosné Auto Tracker s SIM Karta MV730 odrezať Paliva Rastreador reálnom čase Sledovať ACC Zistiť Najnovšiu Verziu

€17.33


Druh Oznámenia

Toto je MV720 so SIM Karty sa predávajú spolu. Ale táto SIM karta je nový karty,je potrebné ho nabiť, predtým, ako ju použijete. Ďalšie informácie o SIM karty, budete musieť kliknúť na odkaz a prečítajte si bezpečnostné opatrenia opatrne.

Prečo ponúkame na predaj MV730 a SIM karta spolu?

V snahe zlepšiť pohodlie pre zákazníkov, ktorí používajú MV730. Bežné problémy, ktoré sa vyskytli zákazníkov: 1.Nesprávny SIM karty je vybrané, takže prístroj nepoužiteľný; 2.Sú oboznámení s nastavením APN, ktoré je prístroj schopný prejsť do režimu online; 3.Vašu miestnu SIM kartu prenos údajov je najmä drahé, spôsobuje vám tráviť veľa peňazí každý mesiac; 4.SIM karty sú kompatibilné s rôznymi sieťami. Niekedy zákazníkov je potrebné zakúpiť novú kartu SIM zariadenia. Tak,náš SIM karta môže vyriešiť všetky problémy vyššie. Zaslúžite si to.

O Verziu Aktualizácie

Naša aktuálna verzia MV730 je najnovšia verzia MV720 na trhu. To je najnovšia verzia vyvinutý našou spoločnosťou a platformy sa bude meniť, ale predchádzajúcich MV720 môžete stále používať na platforme lkgps normálne; Platforma:http://www.micodus.čistý Mobile APLIKÁCIE:môžete hľadať priamo v app store:Micodus,potom stiahnuť priamo.

MV730 PK MV720

Druh Oznámenia

GSM pásmo:850/900/1800/1900Mhz, prístroj možno použiť bežne vo vašej krajine; Okrem týchto krajinách: USA, Austrália, Nový Zéland, Kórea, Japonsko, Kanada, Singapur, Čína, Taiwan

Real-time Sledovanie

Sa môžete v reálnom čase sledovať zariadenia na google maps mobilný telefón,tablet a počítač

História Trasy Prehrávanie

APLIKÁCIE a webového servera môžete nahrať odoslať údaje do zariadenia až 6 mesiacov, môžete prehrávanie história trasu kedykoľvek!

Geo-plot

Nastaviť geofence pre sledovanie obmedziť jeho pohybov v rámci okresu. Jednotka bude posielať poplachovej informácie na APLIKÁCIE a webového servera, keď to ide von, alebo si v tomto okrese.

Na diaľku ovládať & Cut Off Olej

Diaľkové ovládanie:Môžeme diaľkovo ovládať naše zariadenie, a keď niekto chce ukradnúť auto, môžeme odpojiť olej okruhu a okruhu na diaľku. Rez olej:Pri odosielaní odrezať olej príkaz: 555; prístroj sa bude vykonávať olej rez príkaz; (Keď rýchlosť presahuje 20 km/h, tento príkaz nebude vykonaný immediately.By zásobovanie olejom a odrezať olej (2 sekúnd interval), rýchlosť spomalí. Pri rýchlosti je menej ako 20 km/h. Zariadenie bude plne realizovať paliva príkaz vystrihnúť.)

Vibrácií budíka

Používa predovšetkým pre anti-theft pre autá, alarm informácie budú zaslané prostredníctvom SMS, APLIKÁCIE a výzvy.

Rezanie Drôtu Alarm

Ak niekto rez vodičmi prístroja sa môžete dostať poplachovej informácie z prístroja.

Auto Rameno

Prístroj sa vstúpiť do ramena stavu automaticky po vypnutí motora.

Alarm Prekročenia Rýchlosti

Tento alarm funguje iba pod trvalým polohy režime.Keď je jednotka rýchlosti je prekročiť rýchlosť, ktorú presetted, pošle správu "rýchlosť budík!" na admin číslo.

Životnosť Zadarmo Sledovania Platforma

Internetová stránka:http://www.micodus.čistý Mobile APLIKÁCIE:skenovanie QR kód v obraze a sťahovať mobilné aplikácie,prihláste sa so zariadením id (nad zariadenia samolepka) číslo a heslo; (pôvodné heslo :123456. Môžete menit'). POZNÁMKA:Ak ste si zakúpili LK720 pred November 9, 2019, prosím, používajte aj naďalej, "LKGPS2" platformy. Pre MV720 zakúpené po 11.11, prosím, použite platforme MICODUS!

O Inštalácii

O spojenie linky, je potrebné nájsť odborníkom na inštaláciu, inak olej rez funkcia nemusí pracovať. 1. Štandardné napájanie tento prístroj je 10V-50VDC, červená línia je kladný pól napájania a čierny je záporný pól napájacieho zdroja; pri inštalácii negatívny pól napájania, prosím, zvoľte uzemnenie alebo uzemnenie samostatne, A nie je zdieľať s ostatnými vodičmi; 2.Olej vypnutie kontrolnej linky (zelená / modrá čiara) je pripojený k olejové čerpadlo linky.

Vypnutý stav:power line vyžaduje 12V.

Keď je olej rez funkcia nie je k dispozícii, je potrebné skontrolovať: 1. Či je váš prístroj používa gps polohy, ak je to tak, po odoslaní paliva znížiť príkaz, chvíĺu počkajte, zariadenie bude reagovať na povel; 2. Ak sa na vašom prístroji gps nemá signál, po odoslaní olej rez príkaz,trvá minimálne 1 minútu pre zariadenie na vykonanie príkazu. Prosím, počkajte niekoľko minút.

Ako používať

(I) opend kryt,Vložte NANO SIM karta podporuje GSM/GPRS siete do slotu a uistite sa, že čip strane je hore (II)Pripojenie káblom, postupujte podľa obrázka (III) Set admin počet zaslaním SMS príkaz na SIM kartu vo vnútri zariadenia, napríklad: admin123456+86186******(+86186*****mali by byť youe telefónne číslo) (IV)Nastavenie APN: APN123456 CMNET(prosím, použite váš miestny APN namiesto CMNET,ak neviete, APN obsah,mali by ste kontaktovať vašej SIM karte dodávateľa)

Produkt & Balík

Prehľad

Tento produkt MV730 je najnovší skryté dizajn Relé Auto GPS Tracker, ktorý je určený špeciálne pre vozidlá, ako napríklad auto, motocykel, motocykle a nákladné auto! Má široké prevádzkové napätie 10-40V DC , kompatibilný s väčšinou vozidiel na trhu! Okrem toho prijíma najmodernejšie technológie GPS a LBS Triple určenie polohy, môžete nájsť veľmi rýchlo a pošleme vám veľmi presné informácie o polohe. Podľa GPS umiestnenie režim, presnosť môže byť menej ako 5 metrov! A čo viac, to môže byť pripojený priamo k batérii vozidla, môžete získať trvalý výkon bez dobíjania akcia! Podporuje GSM Frekvencie Quad Band( 850/900/1800/1900Mhz ), môže dokonale fungovať na celom svete! Na poslednom, sledovanie softvéru pre toto zariadenie je zadarmo pre používanie ŽIVOT, nemusíte platiť žiadne mesačné alebo ročné poplatky za sledovanie služby! Aplikácia: Používa sa bežne na vozidlo a iných pohybujúcich sa objektov sledovania.

Štítky: hračka trati, prenosný gps tracker sim, gp tracker, sim karta tracker, gps tracker sim kartu prístroja, tracker vehicl, gps tracker s displejom, tracker, MV720, ios gps tracker.


( 0 Hodnotenie )

Počet