Tracker Auta GPS Rastreador LK209A\B\C\E RealTime Locator Nepremokavé Magnet 6000mAh Auto Tracker Hlas Monitor Free APP

€28.32


Softvér na sledovanie:

O sledovanie webu platforma: nepremokavé tracker sledovania Webu platformy: www.lkgps.net O iOS/ANDROID Sledovania APLIKÁCIE: GPS Tracker pre Android verzia,prosím, skenovanie QR kód nižšie, ak iOS verzie,prosím search "LKGPS" v app store na stiahnutie

Prehľad:

Toto Auto GPS Tracker LK209 Série je 2G siete GSM, GPS Tracker, ktorý pracuje na základe existujúcej siete 2G GSM/GPRS a GPS satelitov, môže vyhľadať a sledovať akékoľvek ciele na diaľku pomocou SMS, mobilné APLIKÁCIE a softvér na sledovanie webu! Prijíma najmodernejšie technológie, GPS , LBS dva spôsoby určenia polohy. Okrem toho, so zabudovaným silným magnetom, ktorý môže byť inštalovaný veľmi ľahko a pevne na auto, kamión, a akýkoľvek cieľ, s kovovou rozhranie. Čo je viac, podporuje GSM Frekvencie Quad Band (850/900/1800/1900Mhz), môže dokonale fungovať na celom svete!

Hlavné Funkcie:

1. GPS+LBS Dve Polohy Spôsobmi: Ak signál gps je dobré, prístroj sa bude nájsť pomocou gps satelitných, ak nie, prístroj sa bude nájsť cez LIBIER! Podľa GPS umiestnenie režim, presnosť je 5-10 metrov, pod LBS umiestnenie režim, presnosť je 100-2000 metrov. 2. V reálnom čase Sledovanie: sa môžete v reálnom čase sledovať zariadenia na google maps cez mobilephone, tablet a počítač, a minumum údaje nahrať interval je 10 sekúnd! 3. História Trasy Prehrávanie: APLIKÁCIE a webového servera môžete nahrať nahrať údaje z prístroja až 6 mesiacov, budete môcť prehrávanie história trasu kedykoľvek! 4. Dlhý Pohotovostný Čas: má vstavaný 3,7 V Li-ion batéria, pohotovostný čas až do 100 dní a pracovného času je až 9-13 dní; 5. Silný Magnetický: má zabudovaný výkonný magnety, môže sa veľmi ľahko inštaluje. 6. Vodotesný IP67: nepremokavé úroveň tohto zariadenia je, IP67, môže odolať striekajúcej vode, ale nie je možné dať pod vodou! 7. Na diaľku Hlas Monitor: Poslať "Monitor+Password" na prístroji, potom zariadenie bude zase do režime monitora, teraz, ak chcete uskutočniť hovor na číslo SIM v prístroji, bude to vyzdvihnúť váš hovor automaticky a budete môcť sledovať hlas okolo prístroja! 8. Prekročením rýchlosti Upozornenie: Tento alarm funguje iba pod trvalým polohy režime.Keď je jednotka rýchlosti je prekročiť rýchlosť, ktorú presetted, pošle správu "rýchlosť budík!" na admin počet sa každých 5 minút. 9. Šok Upozornenie: Po ste chvenie alarm, nastavenia,prosím, majte na tracker sú stacionárne na 5 minút, potom táto funkcia sa začať pracovať. Pošle SMS "senzor, budík!" na admin číslo, keď je jednotka si v šoku. 10. Pohyb Upozornenie: Keď jednotiek zostane nehybne na mieste za 10 minút, užívateľ môže nastaviť pohyb alarm príkazom "presunúť+passord", potom v prípade, že sa zariadenie presťahovalo 500m odošle poplachové SMS "Presunúť Alarm+zemepisná šírka a zemepisná dĺžka" oprávnenému číslo. 11. Geo-plot: nastavenie geofence pre sledovanie obmedziť jeho pohybov v rámci okresu. Jednotka bude posielať poplachovej informácie na APLIKÁCIE a webového servera, keď to ide von, alebo si v tomto okrese. 12. Úsporný Režim na Šetrenie Batérie: * Sleep time režim: Po urobil toto nastavenie, tracker bude fungovať len na 5 minút po tom, waked nahor a späť do režimu spánku, GPS, budú vypnuté a GSM bude pracuje v nízkej spotrebe režime. SMS, hovor môže prebudiť tracker. * Spať otrasový snímač režim: Po urobil toto nastavenie, ak nie je šok na 5 minút, tracker bude pracovať pod "spať šok" režime GPS sa vypne, GSM bude pracuje v nízkej spotrebe. Vibrácie, SMS, hovor môže prebudiť tracker. 13. Klesol Alarm: tam má anti-odstránenie indukčné snímače na zadnej strane prístroja. Ak sa to vzťahuje indukčné snímače nie sú zahrnuté znovu, zariadenie bude poslať "Strácal alarmy!" na admin počet a SOS číslo SMS! 14. Sledovanie webových stránok Platformu a Mobilné APLIKÁCIE: ŽIVOTNOSŤ ZADARMO ! Web server a oba iOS a Android verzia APLIKÁCIE sú k dispozícii!

Dôležité Upozornenia pre použitie tohto prístroja:

1. Čo by ste mali pripraviť po dostal prístroj? * Prosím získať vhodnú kartu SIM, pre tento gps tracker, SIM karta musí byť kompatibilný s 2G sieť GSM, a musí byť Normálnej Veľkosti SIM; * Prosím, zapnite "GPRS internet, prenos dát" a "ID Volajúceho na Displeji" funkcie SIM karty * Uistite sa, že je na SIM karte dostatok vyváženie doľava a odstránené kód PIN; * Prosím získať tieto informácie od poskytovateľa SIM karty: názov apn,apn meno, apn heslo, MKC číslo, MNC číslo. 2. Ako sa prihlásiť mobilných APLIKÁCIÍ a web server? * Môžete naskenujte kód QR na používateľská príručka pre stiahnutie najnovšej verzie APLIKÁCIE; * Web server odkaz: www.lkgps.net * Môžete sa prihlásiť do APLIKÁCIE a web server s ID číslo vášho zariadenia, predvolené heslo je 123456. 3. Ako nastaviť zariadenie tak, aby si to spojiť s APP a webový server ? Prosím nastavte zariadenie prostredníctvom nižšie SMS príkazov na zapnutie prístroja si on-line o APLIKÁCII: * gprs123456 * apn123456 apn meno * apnuser123456 apn používateľa * apnpasswd123456 apn heslo napríklad tesco mobile SIM kartu vo veľkej BRITÁNII, sme sa dostali APN nižšie uvedené informácie: APN name:prepay.tesco-mobile.com APN používateľské meno:tescowap APN heslo:heslo Potom SMS príkazy by mali byť odoslané ako je uvedené nižšie: * gprs123456 * apn123456 prepay.tesco-mobile.com * apnuser123456 tescowap * apnpasswd123456 heslo, Ak bez užívateľské meno a heslo, potom, prosím, ignore posledné dva príkazy! Vďaka! Dúfam, že si môžete vychutnať zariadenie, akékoľvek pochybnosti, prosím len, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek!

Štítky: prenosný gps tracker sim, gps tracker lk209b, gp tracker, auto gps tracker s sim, dual sim gps tracker, 6000 mah, 3g pet tracker, 4g gps tracker, tracker, ios gps tracker.


( 0 Hodnotenie )

Počet