Tuya ZigBee3.0 Smart Radiátor Pohon Programovateľné Termostatické Radiátorové Ventil Regulátor Teploty Hlasové Ovládanie prostredníctvom Alexa

€17.00


Tuya ZigBee3.0 Nové Mini Smart Radiátor Pohon Programovateľný Termostat Ohrievača Regulátor Teploty Vykurovacej Presné Batérie Powered TRV Termostatické Radiátorové Ventil Regulátor Hlasové Ovládanie s Alexa

Podľa Moes

Vlastnosti Produktu:

1.Smart Tuya ZigBee Radiátor Pohon Termostat: Nové mini dizajn s jednoduchým a prehľadným LCD displej na tele,t on radiátorový termostat s LCD digitálny displej a t wo sekcie AA batérie powered ,čo je špeciálny ventil pomocou kooperatívne s vykurovania radiátorov.Umelo nastavenie vnútornej teploty, používa hlavne v podlahové vykurovanie systém na ovládanie otvárania a zatvárania potrubia.

2.A Tuya ZigBee Wireless Gateway Hub je Povinný : A ZigBee bezdrôtový rozbočovač je potrebné, aby sa pripojí k ventilu mnoho ďalších ZigBee inteligentné výrobky a realizuje celý prepojenie vášho inteligentného domu zariadení.Jednoducho pridať svoje brány App,a potom pridať váš radiátor servomotora, aby vaša brána v Aplikácii.

3.Programovateľné Plán s Týždenné Programovanie Výber: Podporuje manuálne nastavenie 5+ 2,6+1 a 7 dní týždenný plán s 6 lehoty pre možnosť poskytnúť vám maximálne pohodlie pre rôzne situácie a nastavenie prispôsobiť rozvrh pre váš dom, teplota.Prázdninový režim,automatický režim,boost režim dostupné.Vyberte pracovný deň a restday režim splniť svoj vlastný názor.

4.Hlas a Diaľkové Ovládanie pre Tuya ZigBee Wireless Gateway: Podporuje Aplikáciu diaľkové ovládanie prostredníctvom svojho inteligentného telefónu,spolu s hands-free hlasové ovládanie prostredníctvom Alexa a Google Asistent po úspešnom pripojení ventilu na Tuya /Smart Život Aplikácii na základe jedného Tuya ZigBee Wireless Gateway.

5.Otvorte Okno Detekcie: Pri izbovej teplote zrazu padajú do temp. prahová hodnota,ventil sa zatvorí za 15 minút.Po tom,keď je v miestnosti teplota. je stále nižšia ako teplota. Hranicu,to bude mať tento režim.Okrem toho,že " s e asy čítať digitálny displej s teplota v stupňoch Celzia . Plná 2 ročná s Záruky pre Všetky MOES Inteligentný Termostat, 60 Deň s Vrátenie Zábezpeky,c omplete s atisfaction i s M OES g oal pre ll i ts c ustomers.

Parameter:

Výkon: 2 *2 AA* 1,5 V alkalické batérie

Maximálny prúd: 90mA

Pracovné prostredie teplota: -10~60°C

Displej presnosť: 0.5℃

Predvolený rozsah teploty nastavenie: 5~35°C

Sonda snímač: NTC(10k)1%

Rozsah zobrazenie teploty: 1 ~70°C

Závit veľkosť: M30*1.5

Izolačné podmienka: v Normálnom prostredí

Veľkosť(mm): 52 * 90

Spustený program: Nastaviť na 1 týždeň ako cyklus

Maximálny trasy: 4.5 mm

Package Listing:

1 * Radiátorový Termostat

1 * Taška na Príslušenstvo

1 * Užívateľská Príručka

Q&A: 1.Otázka:môžem používať vlastné rozbočovač na pripojenie s ventil?

Odpoveď:Nie,toto radiátorový termostat môže byť použitý iba s našim Moes Tuya ZigBee wireless gateway hub,tak v ponuke máme sadu dvoch na váš nákup. 2.Otázka:Môže sa tento termostat nastaviť na stupne Fahrenheita displej?

Odpoveď:Nie,to môžu byť zobrazené len s Celzia displej.

3. Otázka:môžem program, plán sám?

Odpoveď:Áno,naše termostat je programovateľné.Ste schopní program svojho plánu slobodne.

4. Otázka:môžem ovládanie termostatu, ak nie som doma?

Odpoveď: Áno,po úspešnom pripojení na hub,potom budete schopní ovládať vaše zariadenie na váš smart phone.

5. Q: Má tento termostat mať obrazovku uzamknutia, aby sa zabránilo guest s alebo deti z manipulácie s nastavenia?

Odpoveď:Áno. Má plne zamknuté režim, ktorý zabraňuje akejkoľvek zmeny alebo misoperation deti.

6. Otázka: Je batéria v cene?

Odpoveď: Nie, pretože dodania obmedzenia, výrobok nie je vybavený batériou.

Štítky: tuya čítanie vzdialenej, led rf, smart home, cc2531 zigbee2mqtt, snímač zigbee, MoesHouse, alexa, vedúci snímač teploty, tuya zigbee, netatmo smart radiátorový ventil.


( 3 Hodnotenie )

Počet