Skladom Originálnych Mijia Youpin Repelent Proti Komárom Vrah Č Ohrev Ventilátor Jednotka Prenosné Hmyzu Repeller Načasovanie Funkcia Odpudzujúce

€6.11


Skladom Pôvodný Xiao Mijia Repelent Proti Komárom Vrah Č Ohrev Ventilátor Jednotka Prenosné Hmyzu Repeller Načasovanie Funkcia Odpudzujúce

Poznámka:

budeme sa 6 ks AA batérie beacsue post office chráň, odoslať ju.

Silu 6pcs AA batéria( nie je inclduing )

Detail Obrázkov ventilátor nie je teplo, to je mierne a spí dobre. Na pyrethroid zložky, ktoré sú obsiahnuté v repelent tablet dokáže účinne odpudzujú komáre po volatilization. Základná verzia jednotného Mijia repelent proti komárom je vhodný pre 28m3 priestoru*, odporúča sa použiť ho v blízkosti použiť, alebo podľa rozsahu použitia. Multi-point umiestnenie. Správne zatvorenie dverí a okien, účinok je lepší.

Ventilátor sa otáča a volatilizes, a bezfarebný a vôňa-free, repelent proti komárom je miernejší.

Keď komára regenerator je spustený, hluk generovaný vstavaný otáčania ventilátora je tak nízke, ako 22dB(A)*, ktorý je takmer necitlivé na ľudské telo a nebude vás rušiť.

Batéria-typ repelent proti komárom nie je zapojený do siete, a to je umiestnená kdekoľvek v dome.

Dlhé-trvalé repelent proti komárom, jeden po dobu 90 nocí

Jedným tlačidlom načasovanie režim, automatické vypnutie, nie je zbytočný na zapnutie: Stlačte a podržte napájacie tlačidlo na 3 sekundy ho zapnúť. Zapnite režim časovača: Stlačte tlačidlo napájania, dvakrát, ak chcete zapnúť 10-hodinový časovač režimu. Automatické vypnutie: Po 10 hodín času je zapnutý režim, časový režim sa automaticky vypne.

Štítky: xiao mijia 3, mija xiao, úradný xiao, mi xiomi, xiomi, mijia, mijia xiao, Youpin, batery xiao mija, mobil.


( 4 Hodnotenie )

Počet