Youpin Clean-n-Čerstvé Kanalizácie Čistiaci Nástroj Rozpustiť Rúry Škvrna Bagrovanie potrubia Bacteriostasis A Deodorization

€7.25


modname=ckeditor Clean-n-Čerstvé 24Pcs Potrubie Čistič Oleja, Dekontaminácia Palice Nádrž na Vodu, Kanalizáciu Čisté Vaňa Umývadlo Filter Rúry Vaňou Čisté Nástroje Tento produkt nie je Xiao logo, ale tento produkt vydané xiao ekologické reťazca spoločnosti a predávané Xiao Youpin. Popis: Funkcie: Mierne vzorec | Účinné antibakteriálne | Čerstvého vzduchu | Trvalý efekt Rýchlo rozpustí a odstrániť škvrny v potrubí s telesným foaming vibrácie a chemických reakcií. Účinne potláčajú rast baktérií a udržať zdravé a čisté potrubia. Malá veľkosť,malé telo a veľké energie,jeden efekt. Detaily produktu: Značka: Clean-n-Čerstvé Názov Produktu: Rúry Kanál Čistenie Stick špecifikácie Výrobku: 12 /kariet (jedno políčko 2 karty) Hlavné zložky: sodný síran sodný percarbonerate, proteináz, atď. Skladovateľnosť: dva roky Farba:oranžová Opatrenia: 1.Tento produkt nie je jedlé. 2.Vyhnúť sa kontaktu s pokožkou a očami,to kontaktujte,prosím, ihneď opláchnite veľkým množstvom vody a vyhľadať lekársku pomoc. 3.Prosím skladujte v chladnom a suchom mieste. Zoznam balíkov: 1 ks Clean-n-Čerstvé Kanalizácie Cleaner(12 /karty ,jeden rámček 2 karty) Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby sa /- 1-3 cm. Rúry čistenie tyče sa môže poškodiť počas prepravy, ale nemajú mať vplyv na používanie.

Štítky: xiao youpin, fo xiao youpin, Xiao, úradný xiao, mi xiomi, xiomi, mraznička skladovanie, fiil, berger, multitool xiao.


( 1 Hodnotenie )

Počet