Multifunkčné Dual Head Lekárske Stetoskop Profesionálne Kardiológia Lekár Stetoskop Lekárske Sestra Lekárske Zariadenia, Vybavenie

€12.50


Multifunkčné Lekárske Dual Head Stetoskop Pediatrická Kardiológia Lekár Stetoskop Profesionálnej Sestry, Zdravotníckeho Zariadenia, Zariadenia

Funkcie:

Vynikajúca akustika: Na stetoskop je vybavený vysoko-kvalitné zdravotnícke TVC trubice, zliatiny zinku Hrudníka Kus a vysoká citlivosť vlákna membrány s dobrou auskultácie účinok, a dokonca polyester earplug s dobrou mimo zníženie hluku. Je tiež prichádza s tri veľkosti stetoskop zvony, ktoré vám pomôžu zvládnuť rôzne stetoskop požiadavky. To môže byť široko aplikované na kardiovaskulárnych a respiračných auskultácie v nemocnici, ambulancii, v škole, alebo doma.

Materia l: Aluminiun Zliatiny Vešiak , zliatiny zinku hrudníka kus , Lekárske PVC Trubky, Polyester zátkové chrániče sluchu.

Veľkosť: Celková Lenth:820mm(32.3 Palca) , Tube Lenth: Cca. 610mm(24-Palcový), Rúrky Priemer: Cca. 10 mm(o 0,4 palca), Hrudníka Kus Priemer: Cca. 46 mm a 30 mm(1.8 palce a 1,2 palca).

Hmotnosť: Netto Hmotnosť: Cca. 246g, Hrubá Hmotnosť: Cca.390 g (S obalom Okno ).

Balík obsahuje: 1*Stetoskop, 2 páry extra zátkové chrániče sluchu, 2* extra Menbrane, 3* bells, 1*názov značky ako darček.

Ako používať:

Otáčaním prepínača Dospelých strane alebo Pediatric strane, pri používaní oboch stranách, počuť nízkofrekvenčných zvukov:pritlačte , počuť vysokofrekvenčné zvuky:použiť silný tlak.

Na pediatirc strane môže tiež mení na otvorený bell nahradením s tri rôzne veľkosti zvony. Veľký Zvon:Pre nízke a stredné frekvencie srdca zvuky a murmurs; Stredný Zvon: Pre úzke časti tela, ako napríklad medzi rebrami a Nízka až stredná frekvencia srdca zvuky a murmurs; Malý Zvon: Pre dojčatá " Nízka až stredná frekvencia srdca zvuky, detské murmurs a fetálnej srdcovej zvuky.

Tipy na používanie Stetoskop správne Zladiť headset

Pred uvedením eartips v ušiach, uistite sa, že miesto dopredu, ďaleko od vás. (Obrázok A), To zaručuje, že eartubes zosúladí s uchu kanály pre pohodlie a maximálny zvukový prenos. Holding headset pred vami s jedným eartube v každej ruke, vytiahnuť headset otvoriť a miesto eartips do uší. (Obrázok B)

Ak fit nie je pohodlné, alebo akustických vlastností chýba, ovládanie hlasitosti headsetu napätie. Všetky naše stetoskopy funkciu nastaviteľné slúchadlá. Jemne pritlačte eartubes spoločne zvýšiť headset napätie; vytiahnuť ich od seba znížiť napätie.

A. Správneho Vloženia B. Správnu Polohu

Nosenie headsetu nesprávne, (eartips smerovali dozadu, napríklad ako na Obrázku C) môže mať za následok zlé akustické tesnenie a, v niektorých prípadoch, kompletný zvuk zablokovania.

C. Nesprávne Určenie Polohy

Štítky: CosDaddy, sr2ez, 13. lekára, držiak na kladivo, lekár hrať, trstiny na prechádzku, lekár hračka, moeyu, späť postur, biela stethescope.


( 0 Hodnotenie )

Počet