Yuwell Profesionálne Stetoskop Multifunkčné Hlavu Kardiológie Hodnotiť Pľúc Zdravotnícke Vybavenie Plodu Ovp Srdcovej frekvencie nezrovnalosti

€17.11


yuwell Profesionálne Multifunkčné Stetoskop Odborná Klinická Lekárska Stetoskop

Odborná klinická stetoskop pre lekárov a zdravotné sestry.To sa používa pre zdravotníckych pracovníkov a študentov na identifikáciu, počúvať a študovať srdce, pľúca a iné telo zvuk, ak chcete hodnotiť, diagnostikovať a štúdie, vhodný pre domáce použitie ako dobre.

Package: 1 X Multifunkčné stetoskop, 1 X Pevný eartips; 1 X Soft eartips; 3 X zvony; 2 X membrány:

Tri vymeniteľné zvony pre rôzne časti tela a účely.

Detská hlava priemer: 3 cm

Dospelý vedúci priemer: 4,5 cm

Malý zvon priemer: 2 cm

Stredný zvon priemer: 2,5 cm

Veľký zvon s priemerom: 3.4 c

Multifunkčné stetoskop: päť rôznych shift typy môžu nahradiť päť druhov stetoskop rôznych funkcií

YUWELL je top jednu značku v Čínskej homecare zdravotnícke zariadenia, priemysel.

Podiel na trhu zachovával Č. 1 v oblasti dýchacieho systému,srdcovo-cievneho systému a endokrinný systém.

Zásielky:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Záruka A Údržba:

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Poskytujeme tiež 12-mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: oko lampou, monitor ovp, yuwel, box littmann stetoskop, lekárske istrument, littman stetoskop, ako littmann stetoskop, moeyu, biela stethescope, bmw kód.


( 1 Hodnotenie )

Počet