Prenosné Jednej Strane Stetoskop Profesionálne Kardiológie Stetoskop Lekár Zdravotníckeho Zariadenia, Zdravotná Sestra Stetoskop Zdravotnícke Pomôcky

€17.35


Funkcia:

Vynikajúce akustické účinok: stetoskop je vybavený vysoko-kvalitné zdravotnícke TVC trubice, matné textúry, zinku, niklu, zliatin hrudníka film a vysoká citlivosť vlákna membrány, ktorý má dobré auskultácie účinok, a to aj s polyesteru zátkové chrániče sluchu, a má vynikajúce externého šumu redukcia efektu. To môže byť široko používaný pre kardiovaskulárne a respiračné auskultácie v nemocniciach, klinikách, na školách alebo v domácnostiach.

Materiál: Hliníková zliatina vešiak, zinku, niklu, zliatin hrudníka kus, lekárske PVC trubky, polyester zátkové chrániče sluchu.

Veľkosť: 670mm

Priemer potrubia: o 11 mm (0.5 inch)

Hmotnosť: Cca.386 g (S obalom Okno ).

Balík obsahuje: 1*Stetoskop, 2 páry* * * * E xtra zátkové chrániče sluchu, 1*Gumový krúžok.

Tipy na používanie Stetoskop správne Zladiť headset

Pred uvedením eartips v ušiach, uistite sa, že miesto dopredu, ďaleko od vás. (Obrázok A), To zaručuje, že eartubes zosúladí s uchu kanály pre pohodlie a maximálny zvukový prenos. Holding headset pred vami s jedným eartube v každej ruke, vytiahnuť headset otvoriť a miesto eartips do uší. (Obrázok B)

Ak fit nie je pohodlné, alebo akustických vlastností chýba, ovládanie hlasitosti headsetu napätie. Všetky naše stetoskopy funkciu nastaviteľné slúchadlá. Jemne pritlačte eartubes spoločne zvýšiť headset napätie; vytiahnuť ich od seba znížiť napätie.

A. Správneho Vloženia B. Správnu Polohu

Nosenie headsetu nesprávne, (eartips smerovali dozadu, napríklad ako na Obrázku C) môže mať za následok zlé akustické tesnenie a, v niektorých prípadoch, kompletný zvuk zablokovania.

C. Nesprávne Určenie Polohy

Štítky: box littmann stetoskop, lekárske istrument, darček sestra, držiak na kladivo, lekár hračka, medic, littman stetoskop, ako littmann stetoskop, moeyu, Sestra hodinky.


( 3 Hodnotenie )

Počet