1pc Riti, Sprcha Klystír Flush Flex Tip Čistenie Bidet Análny Sprcha Prenosné Vaginálna Sprcha Klystír Sprcha Análny Vaginálne Postrekovač

€2.78


Popis: Bidet Spray Materiál: Silikón Pripojenie: G1/2" Pracovný Tlak: 0.1-1.0 Mpa a Pracovného života: 500000 krát Vhodné:obchodné, domov, kúpeľňa,umyváreň, hotel, bar, atď, To všetko v jednej súprave kombinuje intímnu čistenie s napínavé vzrušenie. V slinky 5 nohy hadicu ľahko sa viaže na akýkoľvek štandardný sprcha systém, pre nepretržitý prúd vody na mokré a divoké vzrušenie. Toku reguláciu prílohu umožňuje kontrolovať, ako veľa alebo ako málo vody, ktoré chcete. Dva kovové doplnky sú zahrnuté, rovnako ako vzrušujúce silikónové žiarovka prílohu. Dlhé a pružné, toto hladké kus bude posielať cez okraj v blaženosti s každou krivkou, ktorá je vložená. Len zaskrutkujte ju na konci hadice a ste pripravení na nejaké dobré, čisté, zábavu. K dispozícii je aj plastové prílohu zahrnuté takže sa môžete pripojiť silikónové sonda do obľúbených klystír taška, pre na cestách radosť.

Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležitá. Predvolený názov na obale je "sprcha" s čierna taška(iné požiadavky, prosím nechajte nám správu)

Štítky: rustikálny bidetová sprcha, sprcha wc, klystír, čakať biela, klystír sprcha, umývanie wc, análny čisté klystýr, bidet, bidet cestovanie, klystír veľké.


( 2 Hodnotenie )

Počet