Kúpeľňa Wc Wc Sprcha Bidet Sídlo Rozstrekovaný Moslimských Mini Ručné Sprchy Shattaf Zbraň Súpravy S Ručný Postrekovač Mosadz Prepínací

€48.86


Pôvodné veľkoobchod

Podpora OEM a ODM

Podpora drop shipping

Prepravné Podmienky

Zaručujeme, lode von do 48 hodín po zaplatení potvrdenie (okrem Dovolenku) odoslať položku, aby ste ako darček. Naše prepravné ceny zahŕňajú náklady na prepravu, manipuláciu, balenie a súvisiace náklady na pracovné sily. Máme loď na celom svete z číny. Dodacia lehota je cca. 14 do 20 pracovných dní (vylúčiť, sobota a nedeľa, štátny Sviatok), aby väčšina US/UK/AU destinácií Kontaktujte nás, Ak nechcete dostávať cez vyššie pracovných dní,budeme tento problém vyriešiť vo veľmi krátkom čase. Pre položky bezpečnosť, poistenie, je vysoko odporúčané.

Medzinárodné Kupujúci Poznámka

1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci ' s zodpovednosť. 2. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. 3. Rozmery skutočného produktu sa môže mierne líšiť od našich popis dôsledku použitia rôznych meracie nástroje. 4. Upozornenie pre Zákazníkov z Ruska Prosím, uistite sa, že nám poskytnete vaše celé MENO, keď miesto objednávky, v opačnom prípade je parcle nemôže byť dodaný. 5. Upozornenie pre Zákazníkov z Brazílie ak nám poskytnete vaše CPF ČÍSLO, keď mieste objednávky. 6. Kúpiť Batérie, Zákazníkov Oznámenia, Ak si kúpite batérie, obsahuje hadice, hadice špecifikácia pre 1/2" v predvolenom nastavení štandardné veľkosti. Ak NÁS potrebujete, 3/8 "alebo UK 3/8" veľkosť hadice, prosím zanechať odkaz v poradí.

Štítky: odšťavovač citrón, prsia čerpadla electr, sprcha wc, nastaviť ženy, smart wc v každej izbe, spp hidžáb, sprcha set sprcha, umývateľný kryt sedadla wc sada, wc príslušenstvo, kúpeľňa ružová.


( 1 Hodnotenie )

Počet