Ultra-Tenké Non-Elektrické Bidetová Toaletné Sedadlo Jednoduchá Inštalácia SS5401

€22.59


Funkcie:

1 - SLIM DIZAJN: tenké a jednoduchá inštalácia, bez wc sedadlo medzery 2 - NON-RÚRKA vo VNÚTRI: nové vnútorné štruktúry vytvára samozatváracie vodnej ceste na pripojenie toku ventil na tryske, nie je potrebné trubice vnútri už účinne zamedzí vody blokovanie spôsobené vody rúry je squeeze 3 - ZAŤAHOVACIE TRYSKA S SPLASH GUARD: obe sú trysky pohodlne zasunuté za splash guard chráni ich pred nečistotami, keď nie v použitie. Trysiek bude extrahovať a sprej len pri vybraných zabezpečiť dokonalú hygienu. 4 - JEDEN-ROK ZÁRUKA: kúpiť s dôverou, vrátenie tovaru bez dôvodov

POZNÁMKA

Č.1 Z dôvodu rozdielnych T-prispôsobiť konektory, naše produkty sú rozdelené do troch SKU, prosím, vyberte krajinu, v ktorej zodpovedá SKU pred podaním objednávky, Ak robíte n, neviem, ktorý z nich vybrať, kontaktujte náš SOOSI Office Store služieb zákazníkom. Č.2 Ak zistíte, že sú vodné škvrny v bidet, keď dostanete tovar, prosím, nebojte sa, pretože sme sa urobiť prietok vody test náhodne pre niektoré výrobky. Č.3 Podľa nášho obchodu získajte ďalšie zľavy!!! Č.4 Po-predajný servis: Po prevzatí tovaru, kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky, sme určite uspokojiť vás.

O T-adapt

Ázia/RU/AU/veľká BRITÁNIA/Južná Amerika je 1/2,Európa sa 3/8,Severnej Amerike je 7/8.

Čo je v krabici

1*dvojité tryska bidet 1*PU hadica(80 cm) 1*T ventil(1/2 7/8 za plastové,3/8 pre mosadz) 1*Návod na použitie

Vychutnajte si čistý život

Tento tenký dizajn, bidet je polovicu tenšia ako tradičné bidet, ktoré thicks 0.4 palec .Jej tenký profil udržuje wc sedadlo úrovni.Č wc sedadlo priepasť, takže to tiež elimininates na shtrees bodov, ktoré môžu spôsobiť sídlo krakovania.

Zmontovanie

Q&A

Otázka: Ako môžem vedieť, bidet vhodný pre môj záchod? Odpoveď: môžete sledovať obraz, ktorý ukazuje, bidet inštalačné rozmery.Alebo kontaktujte naše zákaznícke služby, budeme radi, aby vám pomohol vyriešiť tento problém, Q: Ako sa môžem vyhnúť wc sedadlo zvýši, ak môžem nainštalovať bidet? Odpoveď: Tento tenký dizajn, bidet je polovicu tenšia ako tradičné bidet, ktoré thicks 12 mm. Č wc sedadlo medzera, jednoduchá inštalácia.Sme pridali 3 tesnenia na každé príslušenstvo taška, môžete otvoriť produkt video, ktoré chcete prehrať, keď sa inštalácia. Otázka:Čo mám robiť, ak je výrobok poškodený, keď sa tovar dostal? Odpoveď:kontaktujte, Prosím, zákaznícky servis, vrátime vám alebo opätovného odoslania výrobku, až kým nebudete spokojní

Štítky: toaletná toalety, misa wc, čakať na postrekovač, sprcha wc, vaňa stoličky, elektrické bidetová, inteligentný wc, afrodiziakum muž, bidety sedadla, nočník sedadlá.


( 0 Hodnotenie )

Počet