10 Režimy, Magický Klitoris Vibrátor Prútik Masér Lesbické Pošvy Mini Vibrátor Prenosné Telo Masážneho USB Masturbator sexuálnu Hračku pre Dospelých

€11.35


Guľka Vibrátory Vibračné Vajíčka, s 10 Vibračných Režimov,Prenosný Mini Vibrátor pre G-bod Klitorisu Nepremokavé Láska Gule Stimulátor Erotické, Sexuálne Hračky pre Jej Páry All-inclusive silikónové bez kosti dizajn: all-inclusive design vyrobené z vykostené silikónové je IPX7 vodotesný a je k dispozícii v kúpeľni a na iných miestach s vodou. To je dobrý nápad, aby si Treediride Bullet Vibrátor v kúpeľni. 10 rozličných vibračných režimov: zabudovaný kvalitný a výkonný motor poskytuje mini vibrátor silné vibrácie pocit a jeho 10 vibračných módov môžete ľahko prepínať. Splniť svoju lásku rytmus. Nabitie za 1 hodinu, upozorňuje na 1 hodinu. Prenosné vibrátor je vybavený USB nabíjačka. Kábel USB pre rýchle a ľahké nabíjanie. Po úplného nabitia (1 hodina), sa môžete tešiť na vibrátor fun na 1 hodinu nepretržite, ktorý je dostatočne dlhé, aby sa dostať k orgazmu. Super tichý a lekársky silikónový materiál: keď G-spot vibrátor vibruje, hlas je menej ako 50 db, super tichý, ktoré si môžete vychutnať sexuálny život smelo. Pomocou šetrné k životnému prostrediu tekutý silikón, hladký a mäkký povrch nebude poškodiť vaše telo. Vaša cesta viac zábavy: klitorálny vibrátor môže stimuláciu G-bodu, klitorisu a análnej oblasti. Vzhľadom k svojej malej veľkosti, láska gule sú ľahko sa prenáša. Veľký cestovné darček pre vás a vášho partnera, aby čas jazdy príjemnejšie.

Zásielky:

-Vo všeobecnosti, Budeme loď podľa logistiky spôsob si vyberiete.

Ak vaša objednávka viac ako 2 KG, je to len môže loď cez EMS,DHL, UPS a FedEx.

Dodacia Lehota

- Čína Príspevok VZDUCHU Maill: Všeobecne 15-39 pracovných dní.

- EMS/UPS/DHL/FEDEX:5~9 pracovných dní, ktoré závisia od krajiny doručené.

Vážení zákazníci, upozorňujeme:

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane ,tieto poplatky nie sú zahrnuté v položke cena a prepravné náklady.

Skontrolujte prosím vaše krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Nie sme zodpovednosť za žiadne nehody, oneskorené alebo iné problémy počas pôrodu.

Sme za normálnych okolností označiť vaše položky, ako je Kov, Príslušenstvo.

záruka vrátenia peňazí.

Zvyčajne položky, ktoré nie sú chybné, sú 100% zbrusu nový a kontrolujeme ich dôkladne pred odoslaním.

Prosím, pošlite späť chybný položky do 3 dní po prijatí ich budeme posielať nové, ale budete musieť zaplatiť náklady na dopravu, alebo na Vrátenie bude daný ako peniaze späť.

-Záruka sa nevzťahuje: nehoda, ľudské chyby alebo nesprávne používanie.

Spätná väzba :

Vážení zákazníci, ďakujeme za vašu láskavú spoluprácu s nami, ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

-Prosím, nás e-mailom alebo telefonicky nám pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, budeme riešiť prípadné problémy uspokojivo.

-Vaša pozitívna spätná väzba je veľmi vítané. Dúfam, že sa môžeme postaviť dobrý dlhodobý obchodný vzťah s vami, ďakujem!

Pôvodné maloobchod,rôzne dizajn, kvalitné, spravodlivé ceny.

Ochrana osobných údajov dodanie, tajné balík

Akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Vďaka.Prečítajte si prosím moje ďalšie položky. Ďakujem.

Štítky: pre ženy vibrátor klitorisu g mieste, budík sex, sex hračky, dildo lesbické, Palička, vibrátor g-spot, klitoris bulík, YUECHAO, sex simulátor pošvy, liatinové darček.


( 1 Hodnotenie )

Počet