10 Sacie Módoch Air Pulse Tlaková Vlna Technológie Silný vibrátory Nepremokavé Re-poplatok za Sexuálne Hračky Pre Ženy, Pár

€12.28


O produkte:

► Vzduchu Pulz Klitorálny Stimulácia : klitorálny sania vibrátor používa non-kontakt tlak-vlna technológií na poskytovanie pocity sacie a bodec & ktorá vám najviac senzačný orgazmus.

► Vysoko Kvalitné Silikónové & ABS Materiál:sania časť je vyrobená z prvotriednej kvality telo bezpečného silikónu, ktorý je veľmi mäkký a jemný pocit ako skutočná pokožka. Zvyšok časť je vyrobená špičkovou kvalitou ABS.

► 100% Vodotesný: Klitoris sania vibrátor je 100% vode odolný, aby ste mohli preskúmať zábavu z vašej spálne, aby si vaše chvíle potešenia, pričom vaňa alebo relaxáciu vo vani.

► Veľmi Tichý, Len Šepká: Vyrába 10 sacie režimov z ľahších na intenzívne. Hrá veľmi ticho a udržuje vaše súkromie iba pre vás, dokonca aj užívateľ sotva môžu počuť.

► Magnetické Plnenie Technológie - Prenosné: je To magnetické plnenie technológia je veľmi šikovný účtovať. Kompatibilný na nabíjanie všetkých typov USB nabíjanie zariadenia. Je to prenosné a môžete vziať kamkoľvek budete chcieť.

Revolučný Sacie a Pulzujúca Technológie :

Vyrába 10 variácie v sacom z ľahších na intenzívne počas vibrácie tiež spája s nasávacím od 6. úrovne intenzity.

Má sania a pulzujúca sila, bude to dôvod, za radosť, že ste nikdy predtým.

Ležal-hlava je určený na pokrytie vášho klitorisu perfektne a je vyrobené z mäkkej, hodvábne pružné silikónové, že sa cíti ako skutočná pokožka.

10 Sacie Režimy Zmiešané s 5 Vibračných Módov :

Klitoris sania vibrátor má 10 sania módy a 5 vibrácií

režimy, ktoré automaticky spustí miešanie od 6. úrovne intenzity.

100 % Nepremokavé Dizajn : Klitorálny sania vibrátor je 100% vodotesný.

Mať zábavu z vašej spálni a baví hrať sa s ním, pričom sprchovacím kútom a relaxáciu vo vani.

Bez ohľadu na to, príležitosti je mokré, klzké alebo suché, klitorálny sania vibrátor je vždy pripravený, prosím vás.

Absolútne Tichá :

Klitorálny sania vibrátor je naďalej vždy tichý a veľmi tichý. Udržuje vaše súkromie ako prioritu, nikto nemôže počuť v ďalšej miestnosti.

Magnetické USB Nabíjanie Technológie :

Veľmi jednoduché a pohodlné dobíjanie vzhľadom na to, USB magnetické plnenie technológie. Kompatibilný so všetkými USB nabíjanie zariadenia. 1,5 hodiny bezplatne poskytuje 2 hodín potešenia!

Kompaktný Dizajn :

Vzhľadom na malú veľkosť, je to vždy pripravený cestovať s vami. Veľmi šikovné a ľahko sa skladuje vo vašej zásuvky, taška alebo všetky malé nádoby.

Štítky: pekná láska králik, moje sexuálne hračky, bluetooth vibrat, prísavky hračka, sex hračky, air power futbal, sex stroker, klitoris bulík, šifón top, vzduch humidifi.


( 1 Hodnotenie )

Počet